ALEKSANDRA SEKULIĆ: X Factor mi je pružio dragoceno iskustvo, ono što sam oduvek sanjala!

Po drugi put napušta takmičenje

ALEKSANDRA SEKULIĆ: X Factor mi je pružio dragoceno iskustvo, ono što sam oduvek sanjala!

Pop kultura -
Sekulićeva i Aleksandra Brković dobile su najmanje glasova publike i takmičile su se u duelu u kom je Sekulićeva izgubila jer su svi osim Željka Joksmovića glasali za Brkovićevu

Aleksandra Sekulić po drugi put je napustila šou X Factor.

Ona i Aleksandra Brković dobile su najmanje glasova publike i takmičile su se u duelu u kom je Sekulićeva izgubila. Svi članovi žirija osim Željka Joksimovića glasali su za Aleksandru Brković govoreći da je bila bolja u "pesmi spasa", odnosno duelu.

"Zaboravila sam da sam ispala i u delu "Kuće sudija" i sad sam se rastužila", rekla je Aleksandra i dodala da pod pritiskom peva odlično.

Pevačica je rekla da nije mnogo tužna što je ispala. "X Factor mi je doneo dragoceno iskustvo i ono što sam oduvek sanjala, a to je boravak na sceni", smatra Aleksandra.

Sekulićeva je izrazila želju da bi volela da glumi u Pozorištu na Terazijama, iako već igra u Zvezdara teatru u jednoj predstavi.

Ona je imala i savet za sve koji hoće da smršaju. "Ako hoćete da održavate vitku liniju, prijavite se za X Factor. Ja sam oslabila 5 kilograma", našalila se takmičarka.

Njen mentor, Kiki Lesendrić rekao je da se slaže sa odlukom većeg dela žirija. "Mislim da je potpuno jasno da je danas Aleksandra Brković bila bolja", smatra Kiki koji je bio mentor dvema Aleksandrama.

"Meni je njih žao bez obzira da li su kod mene u grupi. Svi su mi dragi. Po mom mišljenju je Aleksandra najbolje otpevala pesmu spasa i to je to", rekao je Kiki i dodao da mu je najatraktivniji nastup bio Tamare Milanović.

"Ona zaista ima svetski talenat što bi rekla Kristina", pohvalio je svoju kandidatkinju Lesendrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track