BIJONSE ODLUČILA: Džej Zi će sada biti i njen suprug i menadžerI!

Sve sami

BIJONSE ODLUČILA: Džej Zi će sada biti i njen suprug i menadžerI!

Pop kultura -
Pevačica smatra da su i ona i suprug dovoljno iskusni da mogu sami da vode sopstvene karijere, bez tima menadžera, posebno zato što im je sada porodica na prvom mestu

Slavna pevačica Bijonse otpustila je svog menadžera, kako bi na tu poziciju mogla da dovede svog supruga Džej Zija.

Tridesetdvogodišnja pevačica otpustila je Fajsala Duranija dugogodišnjeg menadžera. Durani je samo jedan od nekoliko menadžera koje je Bijonse otpustila tokom godina kako bi mogla sama da vodi karijeru sa Džej Zijem.

Pre tri godine, glavni Bijonsin menadžer bio je njen otac Metju Nouls koji je vodio njenu karijeru od 1990. godine. "Džej poslednjih nekoliko godina vodi njenu karijeru, a bio je glavni u organizaciji njene turneje Mrs Carter Show. Ipak, on to sve radi iz senke, jer Bijonse insistira na tome da bude nezavisna”, navodi izvor.

Navodno Bijonse smatra da su i ona i Džej dovoljno iskusni da mogu sami da vode sopstvene karijere, bez tima menadžera, posebno zato što im je sada porodica na prvom mestu.

"Sada kada imaju ćerku, porodica je prioritet. Najbolji način da bude uvek tu uz svoje dete je ako sve odluke vezane za posao donose upravo ona i njen suprug", zaključuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track