GUBI KOMPAS: Biber navalio na grudi striptizete!

Pohotan

GUBI KOMPAS: Biber navalio na grudi striptizete!

Pop kultura -
Pevač se zajedno sa reperom Kalilom Šerifom bahato ponašao u studiju u Los Anđelesu

Na internetu je procurila fotografija pevača Džastina Bibera koji je s prijateljem navalio na grudi striptizete u muzičkom studiju.Problematični Kanađanin obožava raskalašene žurke, a pogotovo lude provode sa striptizetama.

Na njoj Džastin Biber (19) u društvu prijatelja, repera Kalila Šerifa, liže grudi striptizeti na žurki u muzičkom studiju u Los Anđelesu. Prema tvrdnjama izvora, striptizeta izgleda dovoljno staro da bi pevaču mogla biti majka, a u studio je stigla isključivo kako bi zabavila Džastina i njegovog prijatelja.

PR pevača, koji je nedavno uhapšen tokom trke s prijateljem pod uticajem opijata i alkohola bez važeće vozačke dozvole, nije želeo da komentariše fotografiju.

Ovo nije Biberovo prvo "nevaljalo"iskustvo sa striptizetom. U oktobru prošle godine u Hjustonu je uživao u klubu VLive, jednom od najpoznatijih striptiz klubova u zemlji. Devojka po imenu Dajmond plesala mu je u krilu i priuštila pravi VIP tretman. Dopustila mu je da je dira gde god želi, a potom ga pohvalila da ima čarobne ruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track