NASLEDNA BAHATOST: Biber sa ocem maltretirao stjuardesu!
Foto: Rojter

Krenuo na Super Boul

NASLEDNA BAHATOST: Biber sa ocem maltretirao stjuardesu!

Pop kultura -
Pilot navodi da devojka više ne želi da leti sa pevačem i njegovim prijateljima jer ju je svako ponaosob verbalno maltretirao pa i Džastinov otac, Džeremi

Mladi pevač, Džastin Biber i dalje pravi skandale i svojim bahatim ponašanjem zaprepašćuje javnost. Ovog puta su mu se u tome pridružili otac Džeremi Biber i prijatelji.

Naime, u izveštaju policije navodi se da je Džastin, koji se uputio sa ocem i prijateljima na Super Boul, u iznajmljenom avionu uspeo da zagorča let kako pilotima tako i stjuardesi. Ova situacija je odmah prijavljena policiji pa je Biber imao iznenađenje prilikom sletanja u Teterbor.

U policijskom izveštaju pilot je naveo da je morao u više navrata da opominje putnike, uključujući i Bibera, da prestanu da puše marihuanu jer je bilo toliko dima da su on i kopilot u kabini morali da stave maske, jer kako kažu nisu želeli da izgube licencu za rad zbog nesvesnog upotrebljavanja narkotika.

Takođe je napisao da se pevač ponašao vrlo neprijatno prema stjuardesi i da su zbog konstantnog uznemiravanja devojku morali da povuku u pilotovu kabinu, gde je provela ostatak leta. Pilot navodi da devojka više ne želi da leti sa pevačem i njegovim prijateljima jer ju je svako ponaosob verbalno maltretirao pa i Džastinov otac, Džeremi.

Na aerodromu Teterbora, nakon sletanja, avion su dočekali carinici i policija radi detaljnog ispitivanja i pretresa. Pevač je priznao da je posedovao marihuanu i alkohol radi korišćenja u sopstvene svrhe tokom leta, međutim nakon zvaničnog pretresa aviona, policija je pronašla još droge koja se nalazila u Džastinovom prtljagu, prtljagu njegovog ličnog asistenta ali i ličnog trenera.

Pevač je pored ovog incidenta u decembru mesecu bio privođen zbog maltretiranja vozača limuzine u Torontu, a već u januaru zbog trke automobilima u alkoholisanom stanju na ulicama Majamija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track