SUDBONOSNO NE: Slavne mlade koje su pobegle s venčanja!

Mnoge javne ličnosti bile na korak od braka

SUDBONOSNO NE: Slavne mlade koje su pobegle s venčanja!

Pop kultura -
Svadbe su propadale jer su muškarci bili neverni ili se udavače nisu osećale dovoljno jakim da u tom trenutku zasnuju porodicu

Daleko od idile.Mediji su brujali o njihovoj ljubavi. Na sva zvona je najavljivana veridba i glamurozno venčanje. Budući mladenci su na raznim ceremonijama pred objektivima kamera i foto-aparata demonstrirali svoju idilu pozirajući zagrljeni, ljubiće se, pokazajući bleštavo prstenje... A onda, iznenada, sve bi potamnelo. Pred samo sudbonosno „da“. Naizgled savršene veze naprasno su pucale, a u medijima su opet akteri bili glavne zvezde, samo što su ovog puta iznosili prljav veš i prepucavali se. Mi izdvajamo samo neka od propalih venčanja, u kojima je uglavnom mlada pobegla.Bred Pit i Gvinet PaltrouNIJE BILA SPREMNA ZA BRAKPre nego što je upoznao Dženifer i Anđelinu, Bred Pit je bio u vezi s Gvinet Paltrou, koju je upoznao 1995. godine. Za veridbu su organizovali veliku žurku u kući njenih roditelja, a trebalo je da se venčaju u leto 1997. godine. Međutim, u jun te godine sve su otkazali, a Gvinet je izjavila da je bila previše mlada za brak. Glumica je danas u braku s Krisom Martinom.Lens Armstrong i Šeril KrouOSTAVLJEN JER NIJE HTEO DECUUbrzo nakon što je 2003. Lens Armstrong podneo zahtev za razvod od prve supruge, započeo je vezu sa Šeril Krou. U februaru 2006. njihova veza bila je prošlost. Šeril je htela decu, a Lens opet nije bio spreman za bračne dužnosti.

Sijena Miler i Džud LouKUPILI ČAK I KUĆU OD OSAM MILIONA FUNTIZapočeli su vezu 2003, a raskinuli su tri godine kasnije jer je Džud priznao aferu s dadiljom. Opet su se spojili 2009, a 2011. planirali su venčanje. Nakon što su kupili kuću vrednu osam miliona funti, par je prekinuo vezu.

Džulija Roberts i Kifer SaderlandODLEPILA ZBOG STRIPTIZETEKifer Saderland je 1991. godine bio nadomak braka s Džulijom Roberts, koja ga je ostavila tri dana pre venčanja jer je saznala da se viđao sa striptizetom Amandom Rajs. Na dan njihovog venčanja, ljutita Džulija je otputovala u Irsku s njegovim najboljim prijateljem Džejsonom Patrikom.

Marija Šarapova i Saša VujačićRASKINULI PRED SAMO VENČANJERuska teniserka i bivši košarkaš verili su se u oktobru 2010. godine, a planirali su da se venčaju u Istanbulu 2012. Ali u proleće iste godine venčanje su otkazali. Marija Šarapova i Saša Vujačić tada su rekli da je takva odluka bila teška za oboje.

Demi Mur i Emilio EstevezPRED SVADBU REKLI DA SU SAMO PRIJATELJIDemi Mur i Emilio Estevez 1986. godine poslali su pozivnice za svoje venčanje 13. decembra. Ali kratko pre svečanosti par je ipak objavio da će ostati samo prijatelji. Iduće godine Demi se udala za Brusa Vilisa. Emilio iza sebe ima brak s Polom Abdul. Glumica je bila i sa Eštonom Kučerom, ali i od njega se razvela.

Alek Boldvin i Dženi TarnerPREDOMISLIO SE U POSLEDNJEM TRENUTKUAlek Boldvin i njegova koleginica Dženi Tarner bili su vereni 1993, kada su oboje bili u dvadesetim godinama i borili se za glumačku karijeru. Nakon što je venčanje isplanirano, Alek je iznenada odustao. Taj period za nju je bio vrlo bolan. Verenički prsten je založila i napravila pauzu u seriji „Northern Exposure“, koju je snimala.

Hju Hefner i Kristal HarisODUSTALA, PA SE POKAJALAHju Hefner i Kristal Haris trebalo je da se venčaju u junu 2011. godine, ali je Plejbojeva zečica ceremoniju otkazala samo pet dana pre planiranog datuma. Tad je rekla da ne može da se nosi s Hefnerovim životnim stilom. Međutim, ipak mu je rekla „da“ 2012. godine. Hjuu je to treći brak.

Dženifer Lopez i Ben AflekI BENU STRIPTIZETA DOŠLA GLAVEDženifer Lopez i Ben Aflek planirali su da stupe u brak 14. septembra 2003. godine. Međutim, nakon što su se zajedno pojavili u filmu „Gigli“, jedna kanadska striptizeta tvrdila je da je glumac bio s njom. Dženifer je otkazala venčanje, a jednom prilikom je izjavila da joj niko nije slomio srce kao tada Ben. Glumac je danas u braku s Dženifer Garner, a Lopezova se 2012. rastala od Marka Antonija i trenutno je u vezi s plesačem Kasperom Smartom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track