Kristina o Emini: Moj način je direktan i ne želim da se svima dopadnem!
Foto: Luka Pilipović

X Factor

Kristina o Emini: Moj način je direktan i ne želim da se svima dopadnem!

Pop kultura -
Pevačica je izjavila da je ona tokom celog takmičenja, isključivo samo davala svoje mišljenje takmičarima i svojim kolegama, za šta je i angažovana

Sudija rijalitija "X faktor" Kristina Kovač, iskoristila je priliku da preko svog Fejsbuk profila rasvetli događaje, koji se odnose na razne "teorije zavere" u ovom takmičenju.Nakon što se i njena koleginica Emina Jahović oglasila putem Tvitera da se vodi hajka protiv nje, i Kristina Kovač je osetila dužnost.

Pevačica je izjavila da je ona tokom celog takmičenja, isključivo samo davala svoje mišljenje takmičarima i svojim kolegama, za šta je i angažovana. Ona je dodala i da je njena koleginica Emina Jahović, "naivno" reagovala na napise u medijima, te da je njen odgovor bio loše sročen, a Emina je celu priču začinila i porukom na tviteru

"Dragi moji fanovi, molim vas ne pišite ružne reči o Kristini... bez obzira na sve u zajedničkom smo projektu. Njen način nije moj".

"Bez obzira na šta? Na moje profesionalno mišljenje o načinu na koji vodi Harisa Ćata? Ili na spin koji su mojoj izjavi dali tabloidi? I da, koleginica je u pravu. Moj način nije njen. Moj način je neuvijen, direktan, iskren, i neopterećen željom da se svima dopadnem", napisala je Kristina u svojoj izjavi.

Šesta lajv emisija „X faktora“ otkazana je zbog gripa! Ipak, publika će u utorak moći da uživa u svojim omiljenim takmičarima jer će na programu biti specijalna epizoda pod nazivom "Upoznaj svog favorita".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track