HRABRE I SLAVNE: One su odlučile da budu samohrane mame

Nezavisne

HRABRE I SLAVNE: One su odlučile da budu samohrane mame

Pop kultura -
Bez partenra kraj sebe, postale su mame i tom odlukom sebi promenile život

Dok pojedine žene čekaju sa se stvore savršeni uslovi kako bi se odlučile na roditeljstvo, ove žene su te uslove same kreirale. Bez partenra kraj sebe, postale su mame i tom odlukom sebi promenile život.

Merjem Uzerli Merjem Uzerli (31) je u ulozi Hurem stekla milione obožavalaca širom sveta, a pre dva dana na svet je donela devojčicu Laru. Popularna Hurem se pre trudnoće suočavala s najtežim periodom u životu. Devojčicin tata, turski milioner Kan Ates (46), ostavio je Merjem s tvrdnjom da dete nije njegovo. Privatni neuspesi pratili su one profesionalne, pa je glumica zbog psihičkih problema napustila snimanje serije "Sulejman veličanstveni". Merjem je pobedila psihičku krizu i odlučila da zadrži bebu. Iako se Ates neposredno pred porođaj predomislio i poželeo pomirenje sa bivšom partnerkom, Hurem je bila nepokolebljiva. Mala Lara Uzerli već ima profil na Fejsbuku i čak 1.000 fanova.

Sandra Bulok

Sandra Bulok je pre četiri godine usvojila dečaka Luisa Barda Buloka. "Ne znam za druge reči kojim bih ga opisala osim da kažem da je moj sin naprosto savršen! Čim sam ga prvi put videla uzviknula sam: "O, pa tu si!". Činilo se kao da je oduvek bio deo mog života", rekla je glumica. Baš u to vreme sandra se suočavala i sa razvodom petogodišnjeg braka sa Džesijem Džejmsom, njihova veza se završila zbog Džesijevih preljuba.

Šeron StounGlumica je mama trojice sinova, Roana (14), Lerda (9) i Kvina Stouna (8). Glumica je usvojila mališane, a svaki dan počinje tako što zagrli dečake. "Oni su divna deca. Znaju da dosta radim i da sam umorna, pa mi često donesu doručak u krevet i iznenade me palačinkama u obliku srca. Kada su vam deca tako pažljiva, naročito ako su dečaci, ne možete se otrgnuti utisku da ste dobar roditelj", rekla je glumica. Šeron iza sebe ima tri braka, uloga mame joj je ona najdraža.

Šeril KrouŠeril Krou je 2007. godine. usvojila dečaka Vajata, tri godine kasnije proširila je porodicu usvojivši dečaka Livaja Džejmsa. "S ponosom vas obaveštavam da sam dobila još jednog sina. Livaj Džejms rođen je 30. aprila", napisala je 2010. na svom zvaničnom sajtu Šeril. Dobitnica devet Gremija, koja je godinama bila u vezi sa Lensom Amstrongom, sa sinovima živi na farmi u Tenesiju.

Šarliz TeronPre dve godine Šarliz Teron je usvojial bebu i nazvala je Džekson. Ona je još 2003. otkrila da priželjkuje da postane mama, ali da ne veruje u brak. Južnoafrička glumica se 2010. rastala od irskog glumca Stjuarta Taunsenda, sa kojim je bila deset godina u vezi. Usledila je kratka romansa sa Rajanom Rejnoldsom, a zatim i veza sa Šonom Penom koja je počela pre mesec dana. Videćemo da li će Pen vratiti glumici veru u brak.

Monika KruzMonika Kruz, mlađa sestra Penelope Kruz, prošle godine je dobila ćerku. Glumica se povrgla veštačkoj oplodnji, a tata devojčice je nepoznati donator. "Biću majka! Uspela sam da ostvarim svoj životni san! Želim da kažem da se zahvaljujem svim anonimnim muškarcima, koji su pružili priliku mnogim ženama da osete, ovo što ja sada osećam", napisala je Monika na svom blogu neposredno nakon što je saznala da je veštačka oplodnja uspela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track