Simon de Karić producirao film Hale Beri: Ona je divna, srdačna i prijatna žena!

Uložio u filmsku industriju

Simon de Karić producirao film Hale Beri: Ona je divna, srdačna i prijatna žena!

Pop kultura -
Kad uložim u film pet miliona evra, očekujem da mi se novac vrati i da zaradim bar trećinu. Kad si producent, ne daješ samo materijalno već i u svakom drugom smislu, rekao je Karić

U Americi će 4. aprila premijerno biti prikazan film "Frankie & Alice" u kojem glavnu ulogu tumači Hale Beri, i koji je producirao Simon de Karić, sin Dragomira i Hafe Karić.

"Kad uložim u film pet miliona evra, očekujem da mi se novac vrati i da zaradim bar trećinu. Kad si producent, ne daješ samo materijalno već i u svakom drugom smislu. Ja ne dozvoljavam da se išta dešava mimo mene i stalno sam prisutan na setu, iza kamere", priča Karić koji se desetak godina u Americi bavi filmskom i muzičkom produkcijom.

Inače, Hale u drami "Frankie & Alice" glumi psihotičnu devojku koja nastoji da se izbori sa poremećajem višestruke ličnosti a partner joj je Stelan Skarsgard.

"Hale je divna, srdačna, otvorena i izuzetno prijatna žena. Bilo mi je zadovoljstvo da tih pet nedelja, koliko smo snimali film, budem u intenzivnom kontaktu sa njom. I njen muž Olivije Martinez je danas moj dobar prijatelj", zaključio je Simon de Karić.

Pogledajte trejler za film "Frankie & Alice".

http://www.youtube.com/watch?v=3MVyrAw6cho

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track