Rouzi Perez: Dženifer Lopez je najveći manipulator

Opisala je u knjizi

Rouzi Perez: Dženifer Lopez je najveći manipulator

Pop kultura -
Perezova je rekla kako se upoznala sa Dženifer na snimanju serije "In Living Color" i opisala je kao bucmastu i neuglednu osobu. Glumica je još tada govorila kako je Dženifer svima na setu pravila probleme, a posebno plesačicama

Američka glumica Rouzi Perez već duže vreme nije u najboljim odnosima sa pevačicom Dženifer Lopez o čemu je i pisala u svojim memoarima "Handbook of Unpredictable Life".

Perezova je rekla kako se upoznala sa Dženifer na snimanju serije "In Living Color" i opisala je kao bucmastu i neuglednu osobu. Glumica je još tada govorila kako je Dženifer svima na setu pravila probleme, a posebno plesačicama.

"Sve plesačice su dolazile da se žale kako Dženifer voli da naređuje, kako je okupirala garderobu i šminkernicu, a sve u cilju da sebe istakne u prvi plan", rekla je Perezova koja se prisetila kako se Lopezova drala na nju i žalila se da se prema njoj ne ophodim kao prema zvezdi, te da je sputavam u njenom putu ka slavi.

Rouzi Perez
Rouzi Perez

"Maltetiraš me svakog dana. Radim duplo više, a ti me stalno nešto sputavaš znajući da sam bolja od svih", rekla je Dženifer glumici.

Perezova je i rekla kako je Lopezova nakon serije govorila sve najgore o njoj, ali da je zato kada su se srele u jednom klubu posle godinu dana izigravala njenu najbolju drugaricu.

"Prišla mi je s osmehom, kao da se ništa nije desilo pretvarajući se da smo najbolje drugarice, ali sam ja ipak burno odreagovala", rekla je glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track