MEG RAJAN: Bila bih srećnija da sam novinar
Foto: Ap

Nije je zanimala gluma

MEG RAJAN: Bila bih srećnija da sam novinar

Pop kultura -
Moj glavni cilj sa osamnaest godina je bio da postanem novinar. U početku sam snimala reklame samo da bih mogla da platim studije novinarstva u Njujorku

Glumica Meg Rajan je priznala da je glumom počela da se bavi samo da bi mogla da plati studije novinarstva. U nedavnom intervjuu glumica je priznala da je gluma u početku nije zanimala, već da je u filmsku industriju ušla kako bi mogla da upiše ono što voli, a to je bilo novinarstvo.

"Moj glavni cilj sa osamnaest godina je bio da postanem novinar. U početku sam snimala reklame samo da bih mogla da platim studije novinarstva u Njujorku", rekla je glumica koja je priznala da joj je na početku karijere bilo teško da shvati glumce, ali i da se pomalo bojala tog sveta.

"Sa devetnaest godina sam snimila svoj prvi film 'Rich and Famous' imala sam svega desetak rečenica da naučim, ali mi je i to bilo zastrašujuće da izgovorim pred kamerama", otkrila je Meg Rajan.

Glumica je u razgovoru rekla kako se nikada zapravo nije opustila do kraja, odnsono kako ne voli slavu i sve što ona nosi.

"Još uvek imam podvojeno mišljenje kada je slava, odnsono poslovni uspeh u pitanju. Vremenom sam naučila da nije bitno koliko ste uspešni i slavni jer već na drugom koraku možete da učinite fatalnu grešku u karijeri. Mislim da bih u životu bila mnogo srećnija da sam novinar", objašnjava glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track