DŽEJN FONDA (76): Plačem jer ne želim da umrem!
Foto: Reuters

Uplašena

DŽEJN FONDA (76): Plačem jer ne želim da umrem!

Pop kultura -
Tako sam čudnovato i užasno svesna protoka vremena i toga koliko mi je još malo vremena ostalo, kao i koliko sam toga prošla, napisala je glumica na svom blogu

Panta rei! Iako izgleda odlično sa svojih 76 godina, glumica Džejn Fonda teško podnosi treće doba, zbog čega neprekidno plače kada razmišlja o smrtnosti. Legendarna holivudska zvezda koja je napravila karijeru u industiji koja nije prijatna prema glumicama u godinama, priznaje da se rasplače kada misli o tome da će i ona jednoga dana umreti. Na blogu koji je jednostavno nazvala "Plač", a koji je ubrzo uklonila sa svog sajta, Džejn je navela neka od svojih najintimnijih razmišljanja.

"Mislim o tome zbog čega se rasplačem? Mislim da to ima veze sa mojim godinama. Tako sam čudnovato i užasno svesna protoka vremena i toga koliko mi je još malo vremena ostalo, kao i koliko sam toga prošla. Tada vreme postaje tako dragoceno", napisala je glumica.Uprkos tome što brine o smrtnosti, Džejn veruje da njene pozne godine imaju i svojih prednosti. "Sa godinama ja sam sada u mogućnosti da cenim lepotu malih stvari, čak i više nego kada sam bila mlada, jer danas više obraćam pažnju na male stvari. Sada sam superosetljiva na bol i radost drugih ljudi. više brinem o neželjenoj deci, polarnim medvedima, slonovima, delfinima, gorilama i šimpanzama".

Džejn je nedavno pokazala svoju emotivnu stranu kada je bila kod Keri Vašington, koja je pravila zabavu dva meseca uoči porođaja.

"Čim sam videla Keri sa prekrasnim stomakom, počela sam da plačem. Fotografisali smo se i potpisivali na pelene. U poslednje vreme nosim samo vodootpornu maskaru", rekla je Fonda.Glumica se u karijeri udavala tri puta i ima troje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track