FINALISTI X FACTOR: Duplo smo tužni zbog Aleksandre i Alekse!
Foto: Luka Pilipovic

Dva takmičara napustila šou

FINALISTI X FACTOR: Duplo smo tužni zbog Aleksandre i Alekse!

Pop kultura -
Nismo očekivali da će dva kandidata napustiti takmičenje, ali znamo da je "X Faktor" surovo takmičenje, bili su iznenađeni takmičari

Aleksandra Brković i Aleksa Perović napustili su X Factor zbog glasova publike. Filmsko veče u X Faktoru obeležilo je oštro "peckanje" sudija X Faktora Željka Joksimovića i Kristine Kovač, ali i neočekivan kraj takmičenje je na kraju emisije napustilo dvoje finalista!

Odmah po završetku nastupa voditeljka Ana Grubin najavila je iznenađenje iz daljeg takmičenja ispada dvoje finalista! Dok su takmičari nervozno čekali da čuju ko se našao u duelu, Ana je proglasila ime kandidata koji je imao najmanji broj glasova gledalaca te večeri: Aleksandra Brković je odmah napustila takmičenje, dok su se u duelu našli Aleksa i Maid! Posle "pesama spasa" i nerešenog glasanja žirija, publika je donela još jedan sud! I dok je Lukijan Ivanović nemo posmatrao dešavanja na bini i bio vidno razočaran što njegov cimer nije prošao u sledeći krug, Ana je obelodanila ko po mišljenju gledalaca napušta takmičenje: "Takmičar koji napušta X Faktor po mišnjenu gledalaca je Aleksa Perović!", rekla je voditeljka popularnog šou programa, što je izazvalo posebno razočarenje kod Emine Jahović i Aleksinog drugara Lukijana Ivanovića.

Posle završetka emisije iza scene je bilo napeto, Aleksandrini i Aleksnini navijači su bili vidno razočarani, pojedini su i plakali, dok je su ostali finalisti bili u šoku: "Nismo očekivali da će dva kandidata napustiti takmičenje, ali znamo da je "X Faktor" surovo takmičenje! Svi smo mnogo radili da dođemo tu gde jesmo i zato je uvek teško kada neko napusti takmičenje, posebno zahvaljujući glasovima publike. Noćas smo duplo tužni, jer nas napuštaju i Aleksa i Aleksandra!", naglasili su ostali finalisti.

Borba za novu muzički zvezdu se nastavlja već sledeće nedelje kada je na programu sledeća uživo emisija ovog šou programa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track