VIŠESTRUKA DIJAGNOZA: Otkrivena od čega boluje Kris Braun!

Ustanovljeno

VIŠESTRUKA DIJAGNOZA: Otkrivena od čega boluje Kris Braun!

Pop kultura -
Braun je pred sudom izjavio da je tek sada ustanovljeno da boluje od bipolarnog poremećaja, sindroma post-traumatskog stresa i poremećaja sna

Kris Braun boluje od nekoliko poremećaja, objavljeno je danas pošto se pevač pojavio pred sudom kako bi sudiju izvestio o napretku na rehabilitaciji.

Braun (24) je uhapšen u oktobru prošle godine zbog tuče, "ko zna koje" po redu, i odmah se dobrovoljno prijavio u ustanovu za lečenje kako bi se izborio sa problemom kontrole besa.

Braun je pred sudom izjavio da je tek sada ustanovljeno da boluje od bipolarnog poremećaja, sindroma post-traumatskog stresa i poremećaja sna. Njegovi advokati izjavili su da mnogi Braunovi problemi potiču od činjenice da je samom sebi "prepisivao" lekove zbog tegoba koje je osećao.

Nije precizirano koji stres je kod pevača izazvao post-traumatski sindrom. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, incidenti koji pokreću ovaj sindrom kod većine muškaraca koji od njega boluju su boravak na ratištu, silovanje, zlostavljanje u detinjstvu ili odraslom dobu, kao i pretnje smrću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track