POVELI MAME NA DODELU OSKARA: Leonardo Dikaprio i Džared Leto devojke ostavili kod kuće

Jedna je majka

POVELI MAME NA DODELU OSKARA: Leonardo Dikaprio i Džared Leto devojke ostavili kod kuće

Pop kultura -
Holivudski zavodnici stavili su svima do znanja ko je žena broj jedan u njihovim životima

Zgodni momci Džared Leto i Leonardo Dikaprio otkačili su svoje zgodne devojke i na ovogodišnju dodelu Oskara kao svoje pratilje poveli su mame!

Iako se spekuliše da je oskarovac Džared Leto u vezi sa pevačicom Majli Sajrus ili sa, takođe, od juče oskarovkom Lupitom Njong’o. Kako god, glumac i pevač koji je dobio Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Dallas Buyers club” juče je svima stavio do znanja da je noć bila rezervisana za njegovu mamu.

"1971. godine u Luizijani bila je jedna tinejdžerka koja je bila trudna sa svojim drugim detetom. Morala je da napusti srednju školu i iako je bila samohrana majka ohrabrivala je svoju decu da budu kreativna i da naporno rade. Ta devojka je moja mama i ona je ovde večeras. Hvala ti mama i hvala ti što si me naučila da sanjam", rekao je Leto dok je primao svog prvog Oskara.

Foto: AP
Foto: AP

Majku je sa sobom poveo i Leonardo Dikaprio (39) kome je Oskar ponovo izmakao za dlaku. Leo je odlučio da umesto devojke sa sobom povede ženu koja ga je sama odgajala u Los Anđelesu od kako je on imao samo jednu godinu. Njegova majka stajala je rame uz rame sa brojnim lepoticama koje su se nadmetale u privlačenju pažnje poznatog glumca i izgledalo je kao da se dobro zabavljala na dodeli nagrada.

Nakon veza sa Žizel Budšen, Blejk Lajvli, Erin Heatherton i Margot Robi, Leo se sada zabavlja sa mladom Toni Garn koja jako liči na njegovu majku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track