NEDELJNI HOROSKOP: Bikove očekuje čarobna, a Device stresna nedelja
Foto: Thinkstock

Saznajte

NEDELJNI HOROSKOP: Bikove očekuje čarobna, a Device stresna nedelja

Pop kultura -
Nekima će to biti podsticaj za raščišćavanje odnosa dok će neki dobro raspoloženje iskoristiti za stvaranje novih odnosa. Pročitajte kakve vas avanture čekaju ove nedelje

Zvezde će uneti dozu smirenja i sklada u sve znakove Zodijaka. Nekima će to biti podsticaj za raščišćavanje odnosa dok će neki dobro raspoloženje iskoristiti za stvaranje novih odnosa.

Pročitajte kakve vas avanture čekaju ove nedelje.

Ovnovima će prvi deo nedelje biti napet i moraće da se suzdržavaju od svađa, dok će u drugom delu tnedelje biti spremniji na komunikaciju. Za Bikove samce će ova nedelja biti čarobna, pleniće pažnju na svakom koraku dok će se u drugom delu sve zakomplikovati. Blizanci će uneti osveženje u odnose, biti bolje raspoloženi i iniciraće druženje sa voljenima. Rakovi će se takođe zbog boljeg raspoloženja manje svađati i neće ih biti lako izbaciti iz takta.

Lavovi bi trebalo da se potrude oko onoga što žele jer ništa ne dolazi servirano na tanjru. Stresan životni ritam udaljiće Device od partnera, dok će Vage sa druge strane zbog potreba bližnjih zapostavljati sebe i svoj društveni život. Škorpije bi trebalo da iskoriste nedelju za rešavanje ljubavnih problema, a Strelci su i dalje u izlascima i druženju, što će i samcima i zauzetima odvraćati misli od pravih problema.

Zaljubljeni Jarci imaće obilje razloga za zadovoljstvo i sa partnerom će se odlično slagati. Vodolije bi ove nedelje mogle da donesu važne odluke - mnogi će se odvažiti na zajednički život, kupovinu stana ili će početi da rade na proširenju porodice. Ribe oko sebe šire vedrinu i dobro raspoloženje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track