KONTROL FRIK: Kanje Vest odlučuje u kakvoj venčanici će se Kim udati!
Foto: Instagram

Odredili datum venčanja

KONTROL FRIK: Kanje Vest odlučuje u kakvoj venčanici će se Kim udati!

Pop kultura -
Par bi trebalo da se venča u Šanze Lizeu, Kanje sve kontroliše u vezi venčanja, pa čak i kako će izgledati venčanica Kim Kardašijan

Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno su odredili datum venčanja, koje će se održati 24. maja u Parizu, tačno sedam meseci nakon objave veridbe.Datum nije izabran slučajno izabran, jer bi upravo tih dana, prema astrološkim predviđanjima, kroz Zemljinu atmosferu trebala da proleti kometa, što će kao rezultat dati kišu, koja će proizvesti od 100 do 400 meteora na sat.

"Biće to mala, intimna ceremonija. Dok smo planirali, shvatili smo da želimo da bude malena i mnogo intimnija od onoga što ljudi očekuju", rekla je nedavno Kim Kardašijan.

Kanje priprema niz iznenađenja svojoj dragoj tokom venčanja, što nju dovodi u veoma nezgodan položaj: "Opsednut je stvaranjem pravog trenutka. Sada planira sva ta iznenađenja, pa Kim ne zna šta će se zaista dogoditi na njenom venčanju. U iščekivanju je oko mnogih detalja i to je ne čini baš srećnom", rekao je izvor blizak porodici.

Par bi trebalo da se venča u Šanze Lizeu, Kanje sve kontroliše u vezi venčanja, pa čak i kako će izgledati venčanica Kim Kardašijan.

NE PROPUSTITE:

NISU PROPUSTILE DODELU OSKARA: Ništa bez sestara Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track