SMELA KOMBINACIJA: Kloi Kardašijan u šortsu i seksi čizmama
Foto: Dejli Mejl

Doterala liniju

SMELA KOMBINACIJA: Kloi Kardašijan u šortsu i seksi čizmama

Pop kultura -
Starleta je po Holivudu hodala u crnim kožnim čizmama koje su joj sezale do bedara, "vrućim" teksas pantalonicama iz kojih joj je virio značajan deo pozamašne pozadine

Nakon što je odlučila da se razvede od Lamara Odoma (34) koji se navodno vratio staroj "ljubavi" - drogama - Kloi Kardašian (29) posvetila se sebi.

Svakodnevno odlazi u teretanu i vežba te se zdravije hrani i kao rezultat svega toga starleta je dosta smršala.

Kloi tako u zadnje vreme koristi svaku priliku da pokaže vitkiju liniju. Nosi pripijene i 'turbo' kratke haljinice, sve majice su joj dekoltirane.

Ukratko, nema meru kad je reč o pokazivanju atributa. U petak su je tako fotografisali u najodvažnijoj kombinaciji u koju se ikad uvukla.

Starleta je po Holivudu hodala u crnim kožnim čizmama koje su joj sezale do bedara, "vrućim" teksas pantalonicama iz kojih joj je virio značajan deo pozamašne pozadine, a da sva pažnja ne bi bila rezervisana za njenu guzu Kloi se pobrinula tako što je obukla majicu s velikim izrezom pa su joj i grudi plenile poglede.

Po ulici je hodala kao da je najseksi "mačka" u gradu, ali celokupni dojam pokvarila je povremenim teturanjem jer su čizme koje je obula imale zaista veoma visoke štike, prenosi Dejli mejl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track