Najnovije vesti

Ubijena bivša verenica glumca Majkla Daglasa
Foto: Reuters

Rešena misterija: Izgubila život zbog neplaćenih računa

Ubijena bivša verenica glumca Majkla Daglasa

Pop kultura
Telo Nensi Fister pronađeno 26. februara, a za ubistvo osumnjičen par kojem je izdavala kuću

Ubistvo u kućici na planini.
Nensi Fister (57), bivša verenica holivudskog glumca Majkla Daglasa, poznata i kao zlatna skijašica, ubijena je u svojoj planinskoj kući u okolini Aspena nakon povratka iz Australije.

Požalila se na Fejsbuku

Njeno telo pronađeno je 26. februara, a policija je privela Vilijama Fransisa Stajlera Drugog (65) i njegovu suprugu Nensi Stajler (62), koji se sumnjiče za njenu likvidaciju, i to, navodno, zbog njihovih dugova. Naime, Fisterova im je izdavala kuću, ali oni izgleda nisu ispoštovali dogovor.

- Volela bih da ostanem u Australiji, ali čini mi se da ljudi koji bi trebalo da se brinu o mojoj kući ne ispunjavaju svoje obaveze, ne plaćaju stanarinu i račune - napisala je Nensi na profilu na Fejsbuku neposredno pre dolaska iz Australije.

Očigledno da se zbog nesuglasica koje je imala sa Stajlerovima ranije vratila da bi rešila probleme u svom domu. Nensina ćerka Džulijana odbija da prihvati da joj je majka ubijena zbog neplaćenih računa.

- Ma kako bi neko mogao toliko da se naljuti jer je izbačen iz kuće?! Mora tu biti nešto više, teško mi je da ovo shvatim - rekla je Džulijana.

Svi su je voleli

Ipak, zaključila je da je njena majka mnogo brinula o ljudima i da je ovog puta pomagala pogrešnima.

- Znam samo da moja mama nikad nikog ne bi mogla da povredi - dodala je.

Zaista, Fisterova je bila poznata i omiljena u svom okrugu, kako prenose tamošnji mediji. Dok je bila mlada, družila se s Kenedijevima, Džekom Nikolsonom, Šer, a bila je i verenica Majkla Daglasa.

Kako dalje navode mediji, uhapšeni bračni par godinama je grcao u finansijskim problemima, ali nasilje se za njihova imena i prezimena dosad nije vezivalo. Sledeće pojavljivanje na sudu zakazano im je za 17. mart.

Vratila se iz Australije da sa stanarima reguliše dugove... Nensi Fister
Vratila se iz Australije da sa stanarima reguliše dugove... Nensi Fister

Osumnjičeni... Vilijam Fransis Stajler Drugi i njegova supruga Nensi
Osumnjičeni... Vilijam Fransis Stajler Drugi i njegova supruga Nensi

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...