Najnovije vesti

SPASLI BRAK: Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas se pomirili?

Gotova kriza

SPASLI BRAK: Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas se pomirili?

Pop kultura
Iako su se proteklih meseci u javnosti više pojavljivali odvojeno nego zajedno, nedavno su na jednom sastanku u Njujorku viđeni kako se drže za ruke

Slavni Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons, koji su prošle godine u avgustu rešili da predahnu od braka i razmotre sve aspekte njihovog zajedničkog života, očigledno rade na poboljšanju odnosa budući da su nedavno viđeni kako se drže za ruke.

 

Oskarovci i supružnici Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons, među kojima je starosna razlika čak 25 godina, u poslednje vreme su konstantno bili glavna tema medija zbog okončanja braka i prevashodno loših odnosa, iako su se venčali pre trinaest godina, a poznaju se više od petnaest godina.

 

Iako su se proteklih meseci u javnosti više pojavljivali odvojeno nego zajedno, nedavno su na jednom sastanku u Njujorku viđeni kako se drže za ruke. Izgledali su kao srećno zaljubljeni par, pa se pretpostavlja da su nakon višemesečnih nesuglasica konačno uspeli da nađu zajednički jezik.

 

U prilog pomirenju ide i podatak da je na sastanku na kojem je razmatrano o novim filmskim projektima, 69-godišnji Daglas je 44-godišnju Zitu Džons predstavio kao svoju ženu.

 

Očito je da je slavni par prevazišao težak period i u mnogo je boljim odnosima obzirom da su se smejali i činili se veoma srećnim. Njihovi menadžeri o tome jesu li skupa i dalje ništa ne komentarišu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...