ZAŠTITA OD FANOVA: Kuća Kardašijanovih iz rijalitija je lažna!

Bezbednost na prvom mestu

ZAŠTITA OD FANOVA: Kuća Kardašijanovih iz rijalitija je lažna!

Pop kultura -
Za svrhe snimanja koristimo enterijer naših kuća ali eksterijer ne možemo da koristimo od sopstvenih kuća već unajmljujemo onu koja se prikazuje na tv-u, rekla je Kortni

Kuća u kojoj žive Kortni Kardašijan i Skot Disik u rialitiju " Keeping Up With the Kardashians" je lažna i nije dom ovog bračnog para.

Nedavno se ispostavilo da kuća u kojoj se snima poznati rijaliti šou ne pripada porodici Kardašijan a sada se ispostavilo da i dom Kortni i njenog supruga zapravo nije njihov. Ova lažna predstavljanja porodice Kardašijan su neophodna zbog sigurnosti porodice i izbegavanja velikog broja obožavaoca koji bi dolazili na njihov prag.

"Za svrhe snimanja koristimo enterijer naših kuća ali eksterijer ne možemo da koristimo od sopstvenih kuća već unajmljujemo onu koja se prikazuje na tv-u. To je isključivo iz bezbednosnih razloga jer kada smo u početku koristili naš dom obožavaoci su zvonili kasno u noć i Kim nije mogla da se odbrani, pa je morala policija da interveniše. Shvatili smo da je ovako pametnije, pa sada iznajmljujemo kuću čiju baštu i spoljašnost prikazujemo u rijalitiju", rekla je sestra Kardašijan povodom situacije.

Rijaliti "Keeping Up With the Kardashians" snima svoju devetu sezonu i do sada je emitovano preko 100 epizoda a porodica Kardašijan je po svakoj sezoni zaradila 10 miliona dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track