SEKS U PILOTSKOJ KABINI: Holivudske zvezde vodile ljubav u avionu!
Foto: Beta, Ap, Fonet

Vole visine

SEKS U PILOTSKOJ KABINI: Holivudske zvezde vodile ljubav u avionu!

Pop kultura -
Džon Travolta i Keli Preston imali su seks u pilotskoj kabini, dok su Pamela Aderson i njen bivši muž ljubav vodili u svojim sedištima

Pamela Anderson i Tomi Li odali su se strastima i u toaletu i na sedištima u avionu, a Džon Travolta i Keli Preston imali su seks u u pilotskoj kabini.

1. Pamela AndersonPošto su se snimali dok dok su vodili ljubav na jahti, Pamela Anderson i Tomi Li seksualne egzibicije odlučili su da podignu na novu visinu. Plejbojeva zečica i bubnjar imali su seks u toaletu aviona iako postoje priče da su bili nestašni i na svojim sedištima i da se nisu potrudili da odu do WC.

2. Kris Džener

Prvo je ćerki instruirala kako da snimi kućni pornić i rekla joj koje scene mora da snimi ponovno, a da je Kris Džener prava "vragolanka" potvrdila je i kad se pohvalila da je sa Brusom Dženerom imala seks u toaletu aviona. Naravno, snimali su svoj seks koji su imali kod kuće.

3. Lijam Nison

Po Holivudu kruže priče da je Lijam ima najveći penis. Ne čudi zato što je "alatku" iskoristio i tokom jednog avionskog leta. Sam je priznao da se imao seks u avionu.

4. Karmen ElektraKad bismo rekli da smo iznenađeni što je Karmen Elektra priznala da je s bivšim suprugom Navarom imala seksu avionu, lagali bismo. Malo ko se šokirao kad je bivša Plejbojeva zečica ispričala kako su ona i Dejv imali razrađen sistem. Prvo je ona otišla u WC, a zatim bi Dejv došao i pokucao kako su se dogovorili pa bi ga pustila untra i prepustili bi se užitku.

5. Dženet Džekson Dženet Džekson priznala je Tajri Benks da se sa Džeremijem Duprijem imala seks u avionu. Pevačica je priču začinila detaljem da ona i partner uopše nisu ustali sa svojih sedišta kad su se bacili u akciju.

6. Rejf Fajns Rejf Fajns upoznao je Lisu Robertson dok je putovao za Mumbai. Ona je radila kao stjuardesa u avionu kojim je on letio. Njih dvoje su imali 15 minuta seks u taletu, a kada su sleteli, odmah su uzeli sobu u hotelu i uživali celu noć.

7. Ris ViderspunRis i Džejk Džilenhol 2007. su zajedno išli na Filmski festival u Rimu. Kad su se u Frankfurtu ukrcali na let za Los Anđeles, trudili su se da ih niko ne primeti. Prvo su se pipkali u svojim sedištima u prvom razredu, a zatim su ustali i otišli u WC. Prvo je otišao Džejk, a Ris za njim. Imali su seks 11 minuta i navodno su bili jako glasni.

8. Džon Travolta i Keli PrestonDžon Travolta ima licencu pilota. Iako već godinama kruže glasine da je glumac homoseksualac, on tvrdi da to nije istina. Kako bi dokazao svoju tvrdnju, otkrio je da su se on i supruga Keli jednom jako zaneli u pilotskoj kabini njegova aviona. Keli je ušla unutra, on je prebacio na autopilot...

9. Barbara StrejsendUz njeno ime ne vežu se nikakvi strašni skandali, uvek se ponaša kao dama, tako da niko ne bi ni pomislio da je Barbara prava vragolanka kad je reč o seksu. Pevačica i njen suprug hteli su da vode ljubav u avionu, ali nisu hteli da ih neko zatekne na delu. Zato su unajmili privatni avion i pilot ih je vozao iznad Los Angđelesa dok su se oni odali strastima na kožnim sedištima.

10. Kris Braun Nije da volim da se hvali ili se trudi da bude nevaljali dečko, ali imao je i seks u avionu. "Putovao sam iz Evrope prvim razredom i imao sam sav komfor koji mi je potreban pa smo se ja i devojka opustili i imali seks u sedištu. Nikome nije smetalo, štoviše, niko nas nije ni vidio jer smo bili iza paravana", ispričao je Kris.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track