POSLE 15 GODINA: Koncert Kolibrija 22. marta
Foto: Pr

Pesme svih generacija

POSLE 15 GODINA: Koncert Kolibrija 22. marta

Pop kultura -
Na repertoaru koncerta biće pesme uz koje su odrasle mnoge generacije, a hor "Kolibri" predstaviće i novi album "Kolibri planeta" koji je objavljen početkom godine, posle dve decenije pauze u snimanju

BEOGRAD - Dečji hor "Kolibri" nastupiće u subotu 22. marta u 19.00 sati u Domu sindikata u Beogradu, 15 godina od poslednjeg samostalnog koncerta, najavili su organizatori.

Na repertoaru koncerta biće pesme uz koje su odrasle mnoge generacije, a hor "Kolibri" predstaviće i novi album "Kolibri planeta" koji je objavljen početkom godine, posle dve decenije pauze u snimanju.

Sastav hora "Kolibri" obnovljen je na audiciji u maju 2012. godine, a tradiciju dugu pet decenija nastavilo je 35 stalnih članova koji su snimili novi album "Kolibri planeta".

Pesme i muziku za novi album pisali su i snimili Bajaga, Bora Čorba, Čutura, Neša Galija, Rambo Amadeus, Neverne bebe, Frajle, Marčelo, Bane Lalić, Lena Kovačević, Srđan Marković i Dejan Cukić. Na koncertu u subotu Kolibri će nastupiti pod upravom dirigneta Ljiljane Ranđelović, a učestvuju i Dečiji hor RTS-a i gosti iznenađenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track