RODILA SE MILIONERKA: Tamara Eklston na svet donela ćerkicu Sofiju!

Već pozira

RODILA SE MILIONERKA: Tamara Eklston na svet donela ćerkicu Sofiju!

Pop kultura -
Dobrodošla na svet Sofija. Teška je samo 2,9 kilograma. Ovo je najponosniji dan u našim životima. Nikada nisam osećala ovoliko ljubavi, napisala je ćerka Bernija Eklstona

Bogata naslednica Tamara Eklston porodila se u ponedeljak i na svet rodila svoje prvo dete, ćerkicu Sofiju.

Ova lepa naslednica na svoj Instagram profil objavila je fotografije sa malenom Sofijom u naručju. Tamara na fotografiji izgleda kao da se nije ni porađala, sveža, odmorna i sa perfektnom frizurom i laganim mejkapom na licu.

"Dobro došla na svet, Sofija, naša mala devojčica, teška samo 2,9 kilograma. Ovo je najponosniji dan u našim životima. Nikada nisam osetila ovoliko ljubavi", napisala je novopečena mama uz postavljenu fotografiju.Ni ponosni tata, suprug lepe Tamare, Džej Rutland, nije odoleo da se slika sa svojim dvema ljubimicama.

Na Instagramu je fotografija ove srećne porodice pobrala brojne pozitivne komentare i čestitke na prinovi."Tri musketara zauvek, volim svoju malu porodicu", napisala je bogata naslednica uz fotografiju.

Naravno, Tamara je izgledala besprekorno sređeno dok leži u krevetu sa svjom ćerkom, a na drugoj fotografiji pozirala je i u društvu supruga Džeja Rutlenda.Inače, Tamara i Džej venčali su se nakon samo pet meseci zabavljanja, a ceremonija je trajala tri dana i koštala blizu 12 miliona funti.

(Kurir-stil)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track