Da li vas izbegava ili je u gužvi: Evo zašto vam nije odgovorio na poruku

Ne nagađajte

Da li vas izbegava ili je u gužvi: Evo zašto vam nije odgovorio na poruku

Pop kultura -
Stručnjak za veze Andrea Sirtaš objašnjava nekoliko razloga zašto nije odgovorio

Jedno od najčešćih ženskih pitanja je: "Zašto mi nije odgovorio na poruku?" - i znamo da neizvesnost ponekada može biti grozna, a na pamet nam padaju svakakvi scenariji. Stručnjak za veze Andrea Sirtaš objašnjava nekoliko razloga zašto nije odgovorio.

Niste još u veziŽene i muškarci imaju potpuno drugačije viđenje veze na samom početku. Dok će žena već nakon jednog sastanka imati ideje o vezi i misliti da je sasvim prirodno da muškarac odgovori na poruku, muškarci jednostavno dišu malo drugačije. Nije stvar u tome da on nije zainteresovan - stvar je u tome da on jednostavno još nije toliko angažovan.

Loš tajmingPonekad uopšte nije stvar u ženi koja šalje poruku, nego u lošem odabiru vremena. Možda je u gužvi, možda je na sastanku, možda je ostavio mobilni telefon kod kuće i jednostavno ne može da odgovori. U svakom slučaju se i to događa, pa je najbolje da uzmete u obzir i te mogućnosti pre nego što se prepustite panici.

Izbegava vasMuškarci su stručnjaci kada je reč o izbegavanju. Bilo bi puno jednostavnije da samo nazove i kaže: "Izvini, nisam zainteresovan" - ali će retko koji to stvarno da napravi. Većina će samo pustiti da se stvari razvodne i nadati se da će žena prva da prekine. Svi znamo da to nije baš najhrabriji potez, ali očigledno funkcioniše.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track