TANJA BOŠKOVIĆ PLEŠE DO ZVEZDA: Dokazala da život ne prestaje u 60!
Foto: TV Prva

Zasenila sve takmičare

TANJA BOŠKOVIĆ PLEŠE DO ZVEZDA: Dokazala da život ne prestaje u 60!

Pop kultura -
Osećam se kao da ću da igram sa unučićem. Ja ima 61, a on 18 i po i očekujem da ću da strepim od pismenog iz matematike

Tanja Bošković, srpska diva, nastupa u plesnom šou "Ples za zvezdama" i po komentarima ona je uspela da zaseni mnogo mlađe suparnice.

Svojom gracioznošću već je opčinila i žiri koji jedva čeka da vide njene prve nastupe koji će, prema njihovom mišljenju, biti čista gracioznost.

"Imam veliku sreću jer sam igrala u mjuziklu. Samo se bojim partnera, jer oni nikada ne dižu partnerke. Čula sam da partnerka u vazduhu sme da bude dve sekunde, a biće problem ako ja budem duže od šest sekundi, jedino da ja nosim partnera", našalila se Boškovićeva.

Tanja Bošković je za svog plesnog partnera dobila srednjoškolca Marka Mićića (18).

"Osećam se kao da ću da igram sa unučićem. Ja ima 61, a on 18 i po i očekujem da ću da strepim od pismenog iz matematike. Volela bih da odigram tango smrti. Valjda ću prevazići ovu razliku između mene i partnera", rekla je Tanja Bošković.

Osim nje, voditelji šoua Aleksa Jelić i Irina Radović predstavili su i ostale takmičare - Nikoliju Jovanović, Ivana Mihailovića, Katarinu Šišmanović, Nigora, Tanju Petrović, Sašu Vidića, Vanesu Šokčić, Aleksandra Šapića, Milana Kalinića, Tamaru Paunović, Lenu Bogdanović i Nikolu Nemeševića Nemeša.

Takmičarski parovi će se truditi da što bolje savladaju plesne korake zadatih latino-američkih i standarnih plesova i da očaraju sudijsku četvorku Konstantina Kostjukova, Nikolu Mandića, Aleksandra Josipovića i Mariju Prelević, ali i publiku od čijih glasova će zavisiti opstanak u šouu.

Aleksa Jelić oduševljen Boškovićevom
Aleksa Jelić oduševljen Boškovićevom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track