ROKER SA BLUZ DUŠOM: Tom Džons ponovo u Beogradu

Koncert 15. juna

ROKER SA BLUZ DUŠOM: Tom Džons ponovo u Beogradu

Pop kultura -
Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni, a na koncertu koji je trajao preko dva sata zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere

BEOGRAD - Karte za koncert pevača nepresušne energije, šarmera koji odoleva godinama, Toma Džonsa, koji će nastupiti u Kombank Areni 15. juna, od danas se nalaze u prodaji.

Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni, a na koncertu koji je trajao preko dva sata zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere. Njegova duga karijera sve vreme je vođena izuzetnom snagom. Kritičari širom sveta su jednoglasni u odobravanju i divljenju kako prema snimljenim delima tako i prema nastupima uživo.

Zanimaju ga skoro sve forme popularne muzike. Iako je poznat po hitovima među kojima su Shes a lady, Kiss, Delilah, If I Only Knew, Sex Bomb, Green Green Grass Of Home, on je prvenstveno roker sa bluz dušom.

Tom Džons je 2010. godine objavio svoj 39 studijski album pod nazivom “Praise & Blame” koji je doživeo veliki uspeh, a 2012. "Spirit In The Room". Zajedno sa producentom Ethanom Johnsom, na albumu se nalaze pesme raznih autora među kojima su između ostalih Ričard Tompson, Leonard Koen, Pol Sajmon i Pol Makartni. Engleska kraljica mu je 2006. godine dodelila titulu viteza, a dobitnik je niza nagrada, među kojima su Brit nagrada za izuzetan doprinos muzici, nagrada Silver Clef za životno delo, nagrada "Hitmaker" američkog ”Hola slavnih” 2009. godine.

Godine 2010. dobio je i prestižnu britansku nagradu Music Industry Trust Award. Tom Jones je glumio u Simpsonovima, a imao je uloge i u filmovima “Mars napada!” i “Agnes Brown”.

Ulaznice se mogu kupiti po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 2.900, 3.200, 3.900 i 4.900 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=WN3ME-rgpws

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track