Sofija Vergara: Teško je kada rodite sa 19 godina i sami odgajate dete
Foto: Rojters

Seksi mama

Sofija Vergara: Teško je kada rodite sa 19 godina i sami odgajate dete

Pop kultura -
Izazovna glumica rano je rodila, ali to je nije sprečilo u ostvarenju svojih snova

Holivudska glumica bujnih oblina Sofija Vergara oduvek pleni pažnju svojim atraktivnim izgledom. Ali, mnogima promakne činjenica da ima 41 godinu i punoletnog sina.

Kolumbijska lepotica nedavno je postala zaštitno lice jedne kompanije za njegu kose, a uključila je i ostale članove porodice među kojima je i njen 22. godišnji sina Manola. Glumica se prisetila i nekih davnih snimanja neposredno nakon što je rodila svog jedinca, a fotografije je objavio Us Weekly.

Bez sumnje, Vegara je i tada izgledala seksi kao i danas. Vergara je imala svega 19 godina kada je rodila Manola, a samohrano majčinstvo u tako ranoj fazi života guralo ju je napred.

"Imala sam malo dete za koje sam brinula. Gledajući sada na to razdoblje života, shvatila sam da iako je bilo teško, to je oblikovalo i dalo mi snage da nastavim da radim na sebi i ne dopustim da me industrija uništi", poručila je Sofija.

Ulaskom u 40- te, glumica ponovno razmišlja o majčinstvu. "Želim da zamrznem jajne ćelije kako bi možda opet postala majka. Imam već jednog sina, ali želim još dece. Moj verenik Nik i ja radimo na tome", rekla je Vergara za američki Vouge. Možda je uskoro nova holivudska beba na vidiku…

Foto: Instagram
Foto: Instagram

(Danas.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track