KOJU MALU NEVESTU NAJVIŠE VOLITE: Tri Anandi za tri godine!
Foto: Facebook

Pada rejting

KOJU MALU NEVESTU NAJVIŠE VOLITE: Tri Anandi za tri godine!

Pop kultura -
Toral Rasputra, Pratiša Banerdži i Avika Gorpričale su priču o devojčici koja je prešla težak put do srećno zaljubljene žene.

Bolivudska hit serija „Mala nevesta“ u Indiji se prikazuje već skoro šest godina i trenutno je u krizi jer je rejting prvi put pao!

Kod nas, međutim, priča o Anandi ne gubi na popularnosti, iako se emituje već tri godine.

Toral Rasputra, Pratiša Banerdži i Avika Gorpričale su priču o devojčici koja je prešla težak put do srećno zaljubljene žene.

Za te tri godine, našoj glavnoj junakinji svašta se dešavalo. Neželjeni brak u koji je ušla kao dete, nesrećna ljubav odrasle devojke, pa zatim brak zrele žene koja opet veruje u ljubav. Imali smo priliku da gledamo čak tri glumice u liku Anandi.

Mala nevesta Avika GorOriginalna Anandi, sa kojom je priča počela, bila je tada trinaestogodišnja Avika Gor, kojoj je to bila prva uloga. U trenutku kada je serija vladala na top-listama, Avika je jednostavno donela odluku da je napusti. Po indijskim medijima se šuškalo da su za njen odlazak iz serije krivi roditelji, koji su smatrali da njihova mezimica zaslužuje veću platu. Producenti su imali dve opcije. Prva je bila da nakon što pucaju Anandi u glavu taj lik umre, a sa njim i serija, a druga, za koju su se odlučili, bila je da Avikin lik padne u komu ne bi li tako dobili na vremenu da pronađu odgovarajuću glumicu koja bi postala starija Anandi. Na scenu je stupila Pratiša Banerdži, a Avika trenutno igra jednu od glavnih uloga u seriji „Simar“, koju je i naša publika imala priliku da gleda.

Mala nevesta Pratiša BanerdžiU seriji je prošlo pet godina, a gledaoci su dobili šansu da glasaju i izaberu glumicu koja će postati nova Anandi. Izbor je pao na osamnaestogodišnju Pratišu Banerdži, kojoj je uloga u serija ujedno bila prva. Prvog dana snimanja, zbog nervoze je čak 25 puta snimala istu scenu. Taman kada se publika navikla na lepu Pratišu, a ona na ulogu, kao bomba je odjeknula vest da je odlučila da napusti seriju. „Tačno je, Pratiša će biti zamenjena u seriji. Nije mogla da prati tempo. Bila je nezadovoljna već neko vreme i zbog toga čak nije dolazila na snimanja. Odluka je bila obostrana,“ izjavio je tada izvor blizak produkciji. Iako su mnogi mislili da će nakon odlaska iz serije napraviti veliku karijeru, Pratiša sada čeka novi projekat, koji nikako da naiđe. Pojavila se u „Velikom bratu“, gde nije baš ostavila dobar utisak na publiku zbog svoje razmaženosti!

Mala nevesta Toral RasputraTreća glumica koja je zaigrala i još igra popularnu Anandi je Toral Rasputra. Glumica se na početku suočila sa besom publike, koja nije mogla da prihvati da se njihova ljubimica Pratiša neće vratiti. Takvu atmosferu je stvorila i sama Pratiša, komentarišući da joj se Toral nikako ne sviđa. Međutim, Toral je bila puna optimizma i nije gubila nadu. Rejting koji su pao nakon odlaska Pratiše opet je skočio. „Veoma sam ponosna što sam deo serije koja je ne samo promenila moj život, već pokušava da promeni celo naše društvo“, izjavila je glumica. Međutim, ono na šta Toral nije računala je novi pad rejtinga i borba scenarista da nađu rešenje. Ukoliko u tome ne uspeju, „Maloj nevesti“ mogao bi konačno doći kraj.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track