LUDOST ZBOG LJUBAVI: Holividske zvezde koje su izgubile glavu zbog partnera
Foto: Rojetrs, Ap

Šta sve rade da vrate voljenu osobu

LUDOST ZBOG LJUBAVI: Holividske zvezde koje su izgubile glavu zbog partnera

Pop kultura -
Od javnih izjava ljubavi, preko buketa cveća i sentimentalnih poklona, pa sve do kupovine ostrva...

Da se zbog ljubavi rade različite ludosti svi smo svesni, ali koliko ste upoznati sa činjenicom da ni slavne znaju da izgube kontrolu kada je njihov partner u pitanju?Od javnih izjava ljubavi, preko buketa cveća i sentimentalnih poklona, pa sve do kupovine ostrva... Šta su to sve poznati radili kako bi vratili voljenu osobu?Džastin Biber i Selena GomezSvi već znamo da je mali Biber učinio baš sve ne bi li je vratio. Počev od njegovih statusa ne društvenim mrežama da je ona elegantna princeza pa sve do putovanja čak do Teksasa da bi je video. Izgleda da se njegov trud isplatio, i ako nisu potvrdili da su zvanično ponovo zajedno, postoji dovoljno dokaza za to počev od raznih paparaco fotografije pa i video snimka.

Kortni Kardašijan i Skot DisikOvo dvoje su zaista oborili sve rekorde raskida i pomirenja na početku veze. Odmah nakon rođenja deteta njihovi problemi su počeli. Sećate li se kada se toliko napio da je slomio ogledalo u hotelu u Majamiju? Pa, zaista mu je bila potrebna stručna pomoć da bi pronašao svoj put nazad do Kortni. I uspeo je. I od tada to radi pa skoro svakog meseca.

Robin Tik i Pola PetonSvi znamo šta se ovde dešava. Robin izjavljuje ljubav Poli od dana od kada su se rastali. Šalje joj svakodnevno cveće, na koncertima drži govore o njoj, on se baš baš trudi. I ako izgleda da mu ne uspeva, hajde da ne zatvorimo ovaj slučaj tek tako, ko zna upornost se ponekada i isplati.

Pink i Keri HartObično su muškarci ti koji se trude da povrate ženu, ovaj slučaj je potpuno obrnut. Pink je u jednom intervju otkrila šta se zaista dogodilo dok su bili rastavljeni. Ona je napravila album u koji je stavila sve karte od koncerata koje joj je on poklonio, zatim sve njihove zajedničke fotografije, provela je mesece praveći ga, a na poslednju stranu stavila je fotografiju sebe iz nekog glupo filma u kom je glumila sa prerazanim vrtaom i krv koja šiklja svuda. Pored toga je napisala: Ovo sam ja bez tebe, a na sledećoj strani nalazila se fotografija bebe na kojoj je pisalo: Ostatak je nenapisan. U album je stavila papire za razvod koje nije potpisala i rekla mu je Sve je sada na tebi, naravno sve to mu je predala u njegovom omiljenom brusu i gaćicama...očigledno je uspelo...

Kristen Stjuart i Robert PatinsonSvi se dobro sećamo ovog raskida i nismo verovali da će doći ikada do pomirenja, ali Kristen je ipak uspela. Izbacila je Ruperta Sandersa iz života i dala malo prostora Robertu i upravo taj prostor je ubedio Roberta da ne može da bude bez nje. Ipak taj osećaj ga nije dugo držao pa su ponovo raskinuli.

Džoni Dep i Amber HerdKada su prvi put zvanično raskinuli, Džoni se nije predao, a ona mu se i lako vratila...nakon što joj je poklonio ruže i pesme i ah da...ostrvo!

Nikol Kidman i Kit UrbanOvo dvoje nikada zvanično i nisu raskinuli, ali Kit je baš morao da se potrudi ne bi li ga Nikol ostavila odmah nakon stupanja u brak. Ustvari morao je da se prijavi na rehabilitaciju zbog kokaina da bi spasao brak. I uspeo je i nikada nisu bili srećniji.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track