TANJA BOŠKOVIĆ BESNA: Dođe mi da žiri čvoknem cipelom u glavu!

Ples sa zvezdama

TANJA BOŠKOVIĆ BESNA: Dođe mi da žiri čvoknem cipelom u glavu!

Pop kultura -
Pre nego što dobijem cipelu u glavu. Ono je ponavljanje u odnosno na prethodno pojavljivanje. Dosadno, rekao je Josipović i dao divi šesticu

Tanja Bošković, glumica i učesnica humanitarnog šoua Ples sa zvezdama, besna je na komentare žirija pa im je malo pripretila cipelama.

Naime, pre nastupa glumica je izrazila svoje nezadovoljstvo neprimerenim komentarima pojedinih članova žirija, ne imenujući nikoga posebno, da joj dođe da nekoga gađa cipelom.

"Kada kažu da je neko kao iz muzeja voštanih figura, dođe mi da postanem svinja, izujem se i čvoknem ga cipelom u glavu", rekla je srpska diva.

Posle otplesanog tanga, žiri je bio podeljen a Aleksandar Josipović se nije dao uplašiti pa je ponovo iskritikovao glumicu.

"Pre nego što dobijem cipelu u glavu. Ono je ponavljanje u odnosno na prethodno pojavljivanje. Dosadno", rekao je Josipović i dao šesticu, dok je za Kostu Boškovićeva napravila spektakl.

"Tanja, opet spektakl. Svaka čast! Malo je falilo valcera", rekao je Kosta i dao sedmicu. "Tanja, sedoste na tron u maniru", bio je jasan Nikola i takođe dala sedmicu, dok je Marija bila prezadovoljna njihovim nastupom.

"Zadovoljstvo vas je gledati. Gledam predstavu kad gledam vas. Sugestija je da unesete više osnovnih pokreta iz valcera", rekla je Marija i dala sedmicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track