ALEKSANDAR: Milane, bolji si od Vuka Jeremića!

Ples sa zvezdama

ALEKSANDAR: Milane, bolji si od Vuka Jeremića!

Pop kultura -
Mene je ovo podsetilo na ministra potrčka Vuka Jeremića i turneju po Africi, ali tvoja turneja je bila bolja", rekao je u svom maniru Aleksandar

Milan Kalinić i Jelena Kolarov kao zadatak su imali fristajl kojim su prosto oduševili žiri i publiku u Plesu sa zvezdama. Za svoj odličan nastup dobili su tri desetke, a Kosta im je dao jednu devetku, pa su sakupili 39 bodova, bod manje od Lene i Nikole.

Milan i Jelena su sleteli na scenu na početku koreografije, a glumac i voditelj je izveo i nekoliko akrobacija.

"Hvala za predivan spektakl. Ovo je pravi šou. Milane bio si u momentima odličan, malo je falila plastika u telu, svaka čast", rekao je Kosta i dao im devetku.

"Mene je ovo podsetilo na ministra potrčka Vuka Jeremića i turneju po Africi, ali tvoja turneja je bila bolja", rekao je u svom maniru Aleksandar i dao im desetku. Najstroži član žirija nije mogao da pokaže da i on zna Moonwalk jer se izuo."Vi ste mnogo bili dobri, svaka čast", rekla je Marija, koja im je takođe dala desetku, dok je Nikola izašao na binu i pokazao svoj Moonwalk."Dobro što ste zamenili uloge, jer je Jelena definitivno napredovala", rekao je Nikola i dao desetku.

Milan je otkrio i zašto je Jelena plakala u prošloj epizodi. "Rekao sam da ću otkriti zašto je plakala. Naime, Jelena je povređena i lekar je rekao da mora strogo da miruje i ona je mislila da neće moći da izdrži i da će napustiti šou", rekao je Milan.

http://www.youtube.com/watch?v=NLi09oxJ-wI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track