NOVI DETALJI: Za smrt Pičiz sumnjiči se i muž Tomas

Bila opsednuta narkomanom

NOVI DETALJI: Za smrt Pičiz sumnjiči se i muž Tomas

Pop kultura -
Sumnja za smrt ćerke Boba Geldofa i Pole Jets pada i na njenog supruga Tomasa Koena s kojim je Pičiz dobila dva sina, Astala i Fedru pa se nagađa da će ga uskoro policija pozvati na ispitivanje

Pošto su nalazi obdukcije Pičiz Geldof stigli i ustanovljeno da je uzrok smrti predoziranje heroinom, policija sad istražuje ko joj je bio dobavljač.

Između ostalih, sumnja pada i na njenog supruga Tomasa Koena s kojim je Pičiz dobila dva sina, Astala i Fedru pa se nagađa da će ga uskoro policija pozvati na ispitivanje.

Policija će pokušati da otkrije ko joj je dao heroin i kada, a ono što je posebno sumnjivo jest zašto u njenom domu po dolasku hitne službe nije bilo pribora za konzumiranje droge se mora ustanoviti da li je Pičiz heroin uzela u kući i ko je onda sakrio pribor, a ako nije, ko joj je pomogao i gde je uzela drogu. Ono što je od pre poznato jest da je Peaches u mlađim danima imala problema sa zavisnošću i da je završila na odvikavanju pošto se jednom prilikom predozirala i završila u bolnici.

Takođe, policija će pokušati ustanoviti je li je smrtonosnu dozu uzela slučajno ili namerno jer postoji nekoliko indikatora da je bila depresivna poslednjih nekoliko mesec. Osim što je objavljivala fotografije s pokojnom majkom Paulom, koja je takođe preminula od predoziranja drogom 14 godina ranije, Pičiz je bila opsednuta i muzičarom Eliotom Smitom koji je počinio samoubistvo 2003. godine nakon niza problema s alkoholom i drogama.

Na društvenim mrežama Pičiz ga je nazivala svojom srodnom dušom i slušala isključivo njegovu muziku, a jedna od njegovih pesama čak je svirala i tokom njene sahrane.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track