PREOKRET U BRAČNOM BRODOLOMU: Adrijana prevarila Marka?!
Foto: Reuter

Kraj braka

PREOKRET U BRAČNOM BRODOLOMU: Adrijana prevarila Marka?!

Pop kultura -
Američki mediji tvrde kako par ne živi zajedno u domu u Majamiju već neko vreme te da je ljubav pukla jer se Adrijana previše prisno družila s drugim muškarcem

Nakon što su košarkaš Marko Jarić i brazilska lepotica Adrijana Lima zvanično potvrdili da se razvode, pojavile su se nove informacije o uzroku kraha ljubavi.

Iako se spekulisalo da je Marko mesecima varao Adrijanu i da je ona saznala za neverstva i odlučila da ga ostavi, sada medije prenose da je neverna bila upravo lepotica.

Američki mediji tvrde kako par ne živi zajedno u domu u Majamiju već neko vreme te da je ljubav pukla jer se Adrijana previše prisno družila s drugim muškarcem.

Slavni košarkaš Marko Jarić i jedna od najpoznatijih manekenki Adrijana Lima odlučili su da se razvedu nakon pet godina braka, objavio je 2. maja američki časopis "People" uz zvaničnu potvrdu para.

"Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dve neverovatne kćerke koje ćemo zajedno da odgajamo. Bili bismo veoma zahvalni da poštujete našu privatnost u trenutku kada počinjemo veoma delikatno poglavlje za sve članove naše porodice", navodi se u saopštenju koje je ekskluzivno objavio američki časopis "People"

Jarić (35) i Lima (32) su se upoznali 2006. na zabavi u Los Anđelesu, i verili su se dve godine kasnije, na Limin 27. rođendan. Venčali su se 2009. godine, razmenjujući zavete na Dan zaljubljenih, na privatnoj ceremoniji u Vajomingu, SAD. Par ima dve ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu od 19 meseci.

(Story.hr/Epk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track