BULUMIJA I DROGA: Demi Levito se izborila depresijom iz detinjstva
Foto: Facebook

Velika borba

BULUMIJA I DROGA: Demi Levito se izborila depresijom iz detinjstva

Pop kultura -
Depresija u koju upadnete noći, čak i kada možete da pozovete prijatelje ili porodicu, veoma je teško podići slušalicu", započela je ispovest Demi

Pevačica Demi Lovato (21) u intervjuu za jedan mesečnik otvoreno je pričala o depresiji koju je proživljavala tokom detinjstva. Sada oseća potrebu da inspiriše mlade devojke.

"Bila su to veoma teška vremena. Depresija u koju upadnete noći, čak i kada možete da pozovete prijatelje ili porodicu, veoma je teško podići slušalicu", započela je ispovest Demi.

Pevačica se izborila sa veoma teškim periodom, a iza nje su godine tokom kojih se borila sa bulumijom, drogom i samopovređivanjem. Težak period je ostavila iza sebe nakon što je 2010. godine bila u rehabilitacionom centru.

"Kada sam bila mala, želela sam da imam nekoga u koga ću gledati kao u idola, koji će biti u centru pažnje i koji će biti u stanju da promeni svet. Budući da nisam to imala, želela sam da to sama uradim, pa bar za moju dvanaestogodišnju sestru", rekla je Demi.

Nakon toga, vratila se pod svetla reflektora. Njena karijera sada ide uzlaznom putanjom, ima veliki broj obožavalaca koji je čine veoma srećnom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track