OZBILJNA I SAMA: Adrijana Lima prošetala crvenim tepihom

Usamljena na događaju godine

OZBILJNA I SAMA: Adrijana Lima prošetala crvenim tepihom

Pop kultura -
Uspela da se nasmeje fotoreporterima iako je pre samo tri dana prošlo od objave da se razvodi od bivšeg košarkaškog asa Marka Jarića

Najglamorozniji događaj godine svakako je svečanost "Met Gala" u Metropoliten muzeju. To je bal koji od 1995. godine organizuje urednica "Voga" Ana Vintur i zvanično otvara izložbu Instituta kostima u njujorškom muzeju.

U jednostavnoj haljini sa korsetom pojavila se Adrijana Lima (32), brazilska manekenka na svečanoj večeri u Metropoliten muzeju. Bila je sama, ali je uspela da se nasmeje fotoreporterima iako je pre samo tri dana prošlo od objave da se razvodi od bivšeg košarkaškog asa Marka Jarića.

Iako je na ovakvim manifestacijama uvek poletna, na njeno lice se videla i ozbiljnost. Jarić (35) i Lima (32) upoznali su se 2006. na zabavi u Los Anđelesu, a verili su se dve godine kasnije, na njen 27. rođendan. Imaju dve ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu, koja ima svega 19 meseci. Njihova imovina procenjuje se na 210 miliona dolara, a prema proračunima, on je više od tri puta bogatiji od svoje žene. Kako će podeliti imovinu, još nisu saopštili.

Prva dama SAD Mišel Obama odala je sinoć priznanje legendi magazina "Vog" (Vogue) Ani Vintur presekavši vrpcu na renoviraom centru za kostim u Metropoliten muzeju, vrednom 40 miliona dolara, koji je nazvan po čuvenoj urednici ovog ženskog magazina.Mišel Obama je u zelenoj cvetnoj Naem Kan haljini inaugurisala Ana Vintur centar za kostim na svečanosti u njujorškom muzeju posle koje je usledio sada beć tradicionalni Met gala bal kome su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta šou biznisa i koji je ove godine protekao u crnoj i beloj i smelim, isečenim haljinama."Za naše mlade...ovaj centar će biti izvor inspiracije i učenja", rekla je Obama.Holivudska glumica Sara Džesika Parker prisustvovala je otvaranju zajedno sa dizajnerima Dajen fon Furstenberg, Markom Džejkobsom, Kalvinom Klajnom, Ralfom Lorenom, Stelom Makartni i Oskarom de la Rentom.Institut za kostim bio je dve godine renoviran i nazvan je po Vinturovoj, glavnoj i odgovornoj urednici američkog "Voga" i umetničkom direktoru izdavačke kuće "Conde Nast"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track