(VIDEO) KAKAV BLAM: Adrijana Lima glavom udarila u retrovizor!

Ne zna kuda udara bez Jarića

(VIDEO) KAKAV BLAM: Adrijana Lima glavom udarila u retrovizor!

Pop kultura -
Manekenka je šetala potpuno sređena ulicom dok je ispred nje išlao kamerman i dok je zaobilazila autobus udarila je glavom u retrovizor

Adrijana Lima, manekenka Viktorijas sikret i uskoro bivša srpska snajka, jer se razvodi od košarkaša Marka Jarića, udarila je u retrovizor tokom snimanja reklame za "Mejbelin".

Naime, manekenka je šetala potpuno sređena ulicom dok su oko nje išli kamerman sa pomoćnicima. U momentu dok je zaobilazila autobus udarila je glavom u retrovizor tako jako da se srušila.

Podsetimo, slavni košarkaš i jedna od najpoznatijih manekenki odlučili su da se razvedu nakon pet godina braka."Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dve neverovatne kćerke koje ćemo zajedno da odgajamo. Bili bismo veoma zahvalni da poštujete našu privatnost u trenutku kada počinjemo veoma delikatno poglavlje za sve članove naše porodice", navodi se u zajedničkom saopštenju.

Jarić (35) i Lima (32) su se upoznali 2006. na zabavi u Los Anđelesu, i verili su se dve godine kasnije, na Limin 27. rođendan.

http://www.youtube.com/watch?v=nz6UdYpAGHg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja