PLES SA ZVEZDAMA: Tanja Petrović i Marko i dalje prvi na tabeli, Igoru preti ispadanje!
Foto: Prva

Poznati plešu

PLES SA ZVEZDAMA: Tanja Petrović i Marko i dalje prvi na tabeli, Igoru preti ispadanje!

Pop kultura -
Do sada su šou napustili kreator Saša Vidić, manekenka Tamara Paunović, voditeljka Katarina Šišmanović, Nemeš, a poslednji je takmičenje napustio Milojko Pantić

U večerašnjoj emisiji "Ples sa zvezdama" 8 parova igralo je džajv, ča-ča-ča, sambu, rumbu i ostale latino plesove i standardne plesove uz filmsku muziku.

Vip takmičari, Nikolija, Ivan, Nigor, Tanja Petrović, Vanesa, Aleksandar, Tanja Bošković i Lena pokazali su nam kako su savladali nove koreografije za samo sedam dana i potrudiće se da zasene druge takmičare i osvoje što više sudijskih poena i glasova publike.

Podsetimo, Milan Kalinić je objavio da se neće više takmičiti zbog povrede.

Do sada su šou napustili kreator Saša Vidić, manekenka Tamara Paunović, voditeljka Katarina Šišmanović, koja je izgubila u baražu od Nigora, Nemeš, a poslednji je takmičenje napustio Milojko Pantić.

Sudije Marija Prelević, Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović i Nikola Mandić osvrnuće se na svaki nastup, prokomentarisaće ga i oceniće ocenama od 1 do 10, a na osnovu sudijskih poena dobićemo preliminarnu rang listu.Kako će na kraju izgledati plasman takmičara odlučiće gledaoci sms glasovima.

PLES SA ZVEZDAMA UŽIVO MOŽETE GLEDATI OVDE.

23.48 Na poslednjem mestu su Nigor i Jelena i Slađana i Aleksandar. Dok su na prvom mestu Tanja Petrović i Marko, a na drugom mestu su Lena i Mirko.

23.26 Sledi zajednički ples. Svih osam parova će igrati zajedno na sceni. Žiri će prilaziti i govoriti za koga je takmičenje završeno. Kome prvo priđu taj dobija 1 poen, a ko ostane na kraju dobija 8 poena.

1 poen - Igor i Jelena 2 poena - Vanesa i Vlada3 poena - Aleksandar Šapić i Slađana 4 poena - Ivan Mihajlović i Marija5 poena - Lena Bogdanović i Mirko6 poena - Nikolija i Ignjat7 poena - Tanja Petrović i Marko8 poena - Tanja Bošković i Marko

Tanja Bošković i Marko dobili su najveću ocenu u maratonu. "Ovaj šou bi trebalo da počne da se zove I konje ubijaju, zar ne? Moja mama voli da kaže da na meni ni bakterije ne uspevaju, ja sam zdrava krava. Mislim da je ovo moj kraj, neću izdržati do sledeće emisije", rekla je Tanja zadihano.

"Ja bih pre svega hteo da kažem da je njihova kondicija na zavidnom nivou. Svaka im čast kakvi su borci za ovu dobrotvornu misiju. Oni žrtvjuju svoje telo, svaka čast", kaže Konstantin.

"Ja bih voleo da su se svi izmerili svi pre takmičenja, jer su svi sve mršaviji i mršaviji. Samo je žiri deblji. Mislim da su svi mislili da će lako biti, međutim, izuzetno je teško plesati", smatra Nikola Mandić.

23.10 Na prvom mestu su opet Tanja Petrović i Marko, a poslednja dva para su Šapić i Slađana, kao i Igor i Jelena.

22.59 Ivan Mihailović i Marija Martinović ovoga puta plešu kvikstep. Ivan je morao sam da se sprema jer je Marija bila povređena.

http://www.youtube.com/watch?v=4bJHPtkikJE

Komentari žirija:

Kosta: "Svaka čast Marija sa povredom. Ivane, ti imaš veliki talenat za igru. Pozivam te na audiciju za balet" Ocena: 10Nikola: "Definitivno se slažem sa Marijom. Dvoje ljudi mora da se uskladi u sitnim delovima. Svaka čast" Ocena: 10Marija: "Za mene je ovo bilo divno što ste igrali kvik step, tehnički zahtevan, fizički...koordinacija je bila odlična" Ocena: 9Aleksandar: "Energija ti je kao kod Ive Štrljić, ali umesto nje, ti radiš najbolji kvik step ikada" Ocena: 9

22.42 Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović igraju džajv. "Mislim da smo zbunili malo i publiku i žiri, jer ja svakako nisam očekivala da ću tako dobro odigrati", rekla je Nikolija.

http://www.youtube.com/watch?v=DQ4J2Whtttw

Komentari žirija:

Kosta: "Nikolija, džajv ide kao poslednji ples na takmičenjima jer je veoma zahtevan. Ti si samo napreduješ" Ocena: 9Nikola: "Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću. Slažem se sa Aleksandrom, odličan je bio džajv." Ocena: 9Marija: "Atraktivan nastup, puno trikova. Volela bih da sam više videla karakterističnik pokreta u džajvu" Ocena: 8Aleksandar: "Ovo je bilo ozbiljno dobro. Podsećaš me na Ivana Ivanovića, iz emisije u emisiju je sve bolji, tako kao i ti" Ocena: 8

22.31 Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević plešu salsu. "Ja sam zadovoljan svim našim nastupima. U tom momentu smo dali sve od sebe", rekao je Šapić.

http://www.youtube.com/watch?v=fMN74E8DlaQ

Komentari žirija:

Kosta: "Očekivao sam malo više salse, ali u principu ovo je ok nastup. Aleksandre, dobro napreduješ" Ocena: 7Nikola: "Ovo je novo za mene, spoj Džona Travolte, Tita Puente, moraću da te pozovem kod mene u školu da održiš neki kurs. Trebalo je malo više kukova, ramenca" Ocena: 7Marija: "Stajling mi se sviđa. Falilo mi je vatre kod tebe." Ocena: 6Aleksandar: "Ne slažem se sa Kostom. Ukoliko možemo da imamo bradatu pobednicu Evrovizije, možemo i salsu u disku. Čekam te 6 nedelja sa performansom. Prestani da budeš Berluskoni" Ocena: 6

22.08 Lena Bogdanović i Nikola Tomašević plešu tango. "Moj prethodni lajv je bio moj ružan san. Taj bisercrni je bio naš trojanski konj. Za mene je ovaj novokomponovani folk kazna sam po sebi", rekla je Lena.

Nikoli je 2 puta ispalo koleno i on neće moći da pleše sa Lenom tango. Mirko će plesati sa Lenom Bogdanović. Glumica je zaplakala nakon odigranog tanga.

Komentari žirija:

Kosta: "Hteo bih da se zahvail svim zvezdama i igračima jer nije prvi put da imamo povrede. Oni to rade toliko požrtvovano. Brane svoj identitet kao zvezde. Ples nije opušten, već ozbiljan zadatak." Ocena: 10Nikola: "Mirko je kao bumerang. Slažem se sa Marijom. Precizni su bili momenti" Ocena: 10Marija: "Ovaj nastup je bio za mene otkrovenje. Čestitam ti za hraborst i emociju. Čestitam i Mirku. Ova muzika je bila specifična, to je podvrsta tanga. Kontrolisana emocija" Ocena: 9Aleksandar: "Lena dobrodošla nazad u vrh srce. Pohvalio bih Mirka, jer čini mi se da mu je poslednje standard takmičenje bilo 1992." Ocene: 9

21.56 Marko Mićiči i Tanja Bošković ovoga puta igraju čarlston. "To je meni svakih 7 dana premijera. Meni to uopšte ne odgovara. Izgubim povremeno mozak", rekla je Tanja Bošković. "Moj prvi film sam snimila kada sam bila 3. godina glume", rekla je glumica.

"Ja i nemam glavu, tako mi je lakše", rekla je Tanja.

Komentari žirija:

Kosta: "Sada ste se uklopili. I gluma i tehnika igre, sve u špic, svaka čast" Ocena: 9Nikola: "Posle svega ovoga, samo ukazujemo poštovanje" Ocena: 9Marija: "Mene podsećate na Lajzu Mineli. Vaša gluma je savršeno legla ovde. Moram da napomenem da ritmički niste bili dobro" Ocena: 8Aleksandar: "Imamo 3 vrste plesača: prva je oni koji se bave arabeskama, druga je koji se bave samo ritmom, a treća koji se bave svetlosnim fludiom. Vi st za mene večeras bili svetlosni fluid. Mali savet - uživam kad vas gledam. Jednostavne stvari vam leže" Ocena: 8

21.40 Tanja Petrović i Marko Vasiljević igraju čarlston. "Kako je došlo ovo filmsko veče, ja Marka zamišljam kao Ričarda Gira", rekla je Tanja.

Komentari žirija:

Kostja: "Čarlston je vesela i zahtevna priča koju ste nam prikazali i uključene akrobacije. Vama niko ništa ne može" Ocena: 10Nikola: "Za mene je ovaj nastup "Jurimo 100 na sat" Ocena: 10Marija: "Ovo je bilo ludo i opušteno. Sve pohvale za akrobacije i položaj stopala. Sve više ličiš na pravu plesačicu". Ocena: 9Aleksandar: "Išlo je sve bolje i bolje. U tebi kao da živi Džozefin Bejker. Ti si dokaz da je ples prirodna stvar bez konzervansa. Ljudi, prestanite da gledate B92 i političare, ovo gledajte" Ocena: 10

21.29 Vanesa Šokčić i Vlada Todorović igraju engleski valcer. Vanesa smatra da su potpuno ok odigrali prošli put i da je bila izenađena baražom.

"Sam početak serijala mi je bio veoma naporan. Međutim, kako je šou odmicao, tako sam se uskladila sa obavezama, i sada sam se opustila dosta", rekla je Vanesa.

Komentari žirija:

Kostja: "Vanesa, svaka čast, ženstveno, očaravajuće" Ocena: 8Nikola: "Elegancija, prelepe ruke, sjajan nastup. Bilo mi je veoma lepo da vidim neke tehničke detalje". Ocena: 8Marija: "Slažem se sa kolegama u pohvalama. Engleski valcer zahteva elemente valcera. Kolena moraju da budu fleksibilna. U gornjem delu je sve bilo kako treba" Ocena: 7Aleksandar: "Ti si za mene najveće iznenađenje ovog šoua. Na jakim delovima si sjajna" Ocena: 7

21.10 Nigor i Jelena Borović ovoga puta igraju džajv. Njemu se dopada džajv jer je veseo i brz.

Komentari žirija:

Kostja: "Igore, ritmički si bio veoma dobar. Imao si dobar kontakt sa partnerkom i publikom. Karlični deo mora da bude aktivniji" Ocena: 7Nikola: "Vi ste uvek bili zaduženi za dobru energiju. Slažem se sa Marijom" Ocena: 7Marija: "Sjajan vam je bio stav. Džajv je vrlo zahtevan energetski i to imate. Prezentacija sjajna. Očekujemo bolju tehniku, rotacija u kukovima je morala da bude preciznija". Ocena: 6Aleksandar: "Shvati jednu stvar, da bi to estetski bilo prihvatljivo mora tehnika da bude na nivou. Što bi rekla Mica Trofrtaljka, "I labavi ume da zabavi" Ocena: 5

21.01 Ples sa zvezdama je počeo. Irina i Aleksa su otvorili šou plesom iz filma "Flojd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track