Noć muzeja u Novom Sadu: Programi na otvorenom biće premešteni ako bude kiše

Vremenske neprilike

Noć muzeja u Novom Sadu: Programi na otvorenom biće premešteni ako bude kiše

Pop kultura -
U slučaju kiše će plesni performans "Indukcija žensko-muških odnosa" biti održan u holu Srpskog narodnog pozorišta a radionica, berza i izložba stripa Bunker fest biće premeštena u Muzej savremene umetnosti Vojvodine

NOVI SAD- Programi Noći muzeja u Novom Sadu, čije je održavanje predviđeno na otvorenim prostorima, ako i sutra bude kiše biće priređeni na drugim mestima, saopštili su organizatori te manifestacije.

U tom slučaju će plesni performans "Indukcija žensko-muških odnosa" biti održan u holu Srpskog narodnog pozorišta a radionica, berza i izložba stripa Bunker fest biće premeštena u Muzej savremene umetnosti Vojvodine.

Kreativna dečja radionica Teatar od papira, prezentacija borilačke veštine Capoeira Akademija i koncert Ana Frlin & Jaž Propeleros, biće realizovani u Galeriji Matice srpske i Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.

Multimedijalne izložbe, koreografske minijature i performansi Nokturno Kruga, Digital Muse - Tećnology and new media, DaNS plesni performans, ako bude kiše, biće priređeni u ateljeima članova Udruženja umetnika Petrovardinske tvrđave "Likovni krug".

Programi "Umetnost uličnog 3D slikarstva", (ugao Trga Slobode i Zmaj Jovine ulice) i "Hrana za dušu i telo" (Riblja pijaca), biće realizovani bez obzira na vremenske prilike, dok Exit avantura u Noći muzeja, koja je trebalo da se desi na tajnoj lokaciji pod vedrim nebom, otkazuje se.

Ulaznice za novosadsku Noć muzeja mogu da se kupe u poslovnicama OTP banke u Novom Sadu - Bulevar Mihajla Pupina 6, Bulevar oslobođenja 80 i Rumenačka 1 i u filijali u Temerinu.

Prodaja ulaznica je i na GIGS TIX prodajnim mestima: Pariski magazin, knjižara Bulevar Books, Pangea Tours i prodavnice Dr Tećno u Novom Sadu, u šoping centru BIG, kao i onlajn na gigstix.com .Cena ulaznice u pretprodaji je 350 dinara, a tokom trajanja manifestacije moći će da se kupi po ceni od 400 dinara.

Jedna ulaznica važi za svih 45 lokacija u Novom Sadu (za po jedan ulazak na svaku lokaciju). Ulaz je besplatan za decu mlađu od sedam godina i starije od 70 godina.Noć muzeja u Novom Sadu je deo evropske i nacionalne Noći muzeja koja se ove godine održava 17. maja u više 40 zemalja Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track