OGLEDALO VAŠEG KARAKTERA: Postelja otkriva ličnost

Kakav je vaš krevet

OGLEDALO VAŠEG KARAKTERA: Postelja otkriva ličnost

Pop kultura -
Postelja sa kitnjastim detaljima i jarkim, vedrim bojama, pokazuje da žudite za maženjem. Vlasnica ili vlasnik je topla i srdačna osoba, koja se najbolje oseća kada je u centru pažnje partnera

Da li vam je važno da posteljina bude "pod konac", a boje jastučnica i čaršava usklađene? Ili se najbolje osećate kada se ušuškate u nenamešten krevet, kakvog ste ga ostavili ujutru?

To je ogledalo vašeg karaktera, tvrde britanski psiholozi.

Postelja sa kitnjastim detaljima i jarkim, vedrim bojama, pokazuje da žudite za maženjem. Vlasnica ili vlasnik je topla i srdačna osoba, koja se najbolje oseća kada je u centru pažnje partnera.

Ukoliko vam je najvažnija udobnost, osećajni ste i lojalni. U životu sve podređujete ljubavi i prijateljstvo, ne opterećujete se previše materijalnim stvarima. Ako vam je spavaća soba uređena u minimalističkom stilu "manje je više", a dominiraju mirni i svedeni tonovi, imate otvoren duh i široke poglede na život. Praktični ste i dinamični, ne ustručavate se da otvoreno kažete šta mislite.

Nenamešten krevet i kombinacija različitih boja, desena, materijala, jastuka i čaršava, otkriva osobu koja ne ume dobro da se organizuje, ali ume da uživa i ne opterećuje se sitnicima. Takođe je i velikodušna, spontana, praktična i smatra da ima mnogo bitnijih stvari od uklapanja posteljine.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track