Brat Kim Kardašijan: Venčanje moje sestre je površno sra.e

Pobegao sa svadbe

Brat Kim Kardašijan: Venčanje moje sestre je površno sra.e

Pop kultura -
Kardašijanova i reper Kanje Vest priredili svadbu na kojoj je bilo oko 600 zvanica, ali ne i Rob, koji je otišao iz Firence neposredno pre ceremonije

Nije hteo da bude deo porodičnog cirkusa.Rob Kardašijan, najmlađi brat Kim Kardašijan, nije prisustvovao njenom venčanju s Kanjeom Vestom, održanom u subotu. Kako navode američki tabloidi, on je spakovao svoje stvari i samo nekoliko minuta pred ceremoniju napustio Firencu i vratio se u Los Anđeles. Problem je u tome što mu je dosta pokazivanja glamura, a i depresivan je zbog kilaže. Naime, sestra ga je upozorila da liniju mora da dovede u red do svadbe, ali on to nije uradio, pa je svojim begom izbegao ispitivanje. Inače, izvor navodi da on uopšte ne želi da živi kao njegova porodica.- Rob je rekao da mu je dosta tog pokazivanja bogatstva i raskoši i celu tu ceremoniju nazvao površnim sra.em. Kim je navodno bila ljuta na njega jer u proteklih nekoliko meseci nije želeo da smrša za njeno venčanje - navodi izvor.Inače, svadba je bila na najvišem nivou. Mladenci su 600 zvanica dan pre venčanja ugostili u Francuskoj, gde su priredili večeru na kojoj je pevala Lana del Rej, odakle su sutradan otišli u Italiju, na svadbenu ceremoniju. Kim i Kanje na svadbu su potrošili nekoliko miliona dolara. Sam čin venčanja obavljen je u Firenci, gradu u kojem je začeta njihova ćerka. Oni su sa svatovima otišli u tvrđavu Belvedere, sagrađenu 1590. godine, i tamo izgovorili sudbonosno „da“.Deveruše su bile njene sestre Kortni, Kloi, Kendal i Kajli. Kim je do oltara došla u pratnji očuha Brusa Dženera dok im je pevao italijanski tenor Andrea Bočeli, a njena majka Kris nije mogla da zadrži suze. Venčanju nisu prisustvovali Bijonse i Džej Zi, koji je trebalo da bude kum.Kim i Kanje potrudili su se da koliko-toliko budu zaštićeni od paparaca. Masivan zid napravljen od cveća štitio ih je od znatiželjnih pogleda. Inače, dekoracije su napravljene od belih gardenija i belih ruža dopremljenih iz Belgije i Francuske.

Valjda je dostaTREĆA SREĆA ZA KIMKanje i Kim, koji imaju ćerku Nort, vezu su započeli nekoliko meseci, pošto se ona 2011. godine razvela od košarkaša Krisa Hamfriza posle samo 72 dana braka. Kim je to bio drugi brak, a u prvi je ušla s muzičkim producentom Dejmonom Tomasom, za koga se udala 2000. Razveli su se posle tri godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track