POKAZALA MIŠIĆAVE NOGE: Džesika Simson smršala 30 kilograma!
Foto: Instagram

Oslabila

POKAZALA MIŠIĆAVE NOGE: Džesika Simson smršala 30 kilograma!

Pop kultura -
Džesika je sreću pronašla sa nekadašnjim igračem američkog fudbala Erikom Džonsonom kojem je rodila dvoje dece, ćerku Maksvel Dru Džonson 2012. i sina Ejsa Kunta Džonsona 2013. godine

Glumica i pevačica Džesika Simson otkako je pre nekoliko godina nestala sa javne scene potpuno se promenila.

Plavuša za kojom su uzdisali muškarci širom sveta, rodila je dvoje dece, ugojila se do neprepoznatljivosti a zatim je uz rigoroznu dijetu smršala više od 30 kilograma.

Posle nekoliko neuspešnih veza, Džesika je sreću pronašla sa nekadašnjim igračem američkog fudbala Erikom Džonsonom kojem je rodila dvoje dece, ćerku Maksvel Dru Džonson 2012. i sina Ejsa Kunta Džonsona 2013. godine.

Međutim, trudnoće su ostavile traga na Simpsonovoj pa je u jednom trenutku imala 90, a neki tvrde i neverovatnih 95 kilograma, što je ogromna težina za ženu koja je visoka samo 161 centimetar.

Iako je u tom periodu često izjavljivala da joj debljina ne smeta kao i da je bolje da bude debela nego glupa, ona se ipak predomislila i otišla je u dugu krajnost – skinula je više od 35 kilograma, ne izlazi iz teretane, a rezultat su mišićave noge na kojima mnoge sportistkinje mogu da joj pozavide.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track