HEROJ: Mister Bin spasao život čoveku povređenom u saobraćajki
Foto: AP

Pomogao u nesreći

HEROJ: Mister Bin spasao život čoveku povređenom u saobraćajki

Pop kultura -
Roan Etkinson je video nesreću jer je i sam vozio svoj "Meklaren F1" po Toskani s grupom entuzijasta koji vole brze automobile

Glumac Roan Etkinson, ili poznatije Mister Bin je zaustavio svoj auto i pohitao u pomoć povređenom vozaču. Pošto mu je pomogao da izađe iz uništenog automobila, po livadi je sakupljao delove kola koji su otpali tokom okretanja vozila.

Bogati američki preduzetnik je divljao po putu u Toskani tako dugo dok nije sleteo s ulice. Previše je stiskao papučicu gasa i izgubio kontrolu nad svojim crveno belim "Meklarenom F1".

Zaleteo se u drvo, nekoliko puta se okrenuo i završio na krovu. Roan Etkinson (59) je video nesreću jer je i sam vozio svoj "Meklaren F1" po Toskani s grupom entuzijasta koji vole brze automobile.

"Glumac je odmah zaustavio svoj auto i pohitao u pomoć povređenom vozaču. Pošto mu je pomogao da izađe iz uništenog auta, po livadi je sakupljao delove automobila koji su otpali tokom okretanja vozila. Ostali prolaznici su pozvali hitnu pomoć. Po povređenog Amerikanca je došao helikopter, a u bolnici su utvrdili da ima samo manje povrede", rekao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track