Ex Yu Rock fest: Van Gog, Majke i Babe u Starčevu!
Foto: Pr

28. juna

Ex Yu Rock fest: Van Gog, Majke i Babe u Starčevu!

Pop kultura -
Šesti Ex YU Rock fest imaće i humanitarni karakter, pošto će deo festivalskih prihoda biti namenjen za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji

Veliko ime domaćeg rokenrola Van Gog, kultne Babe i legendarni Goran Bare i Majke iz Hrvatske nastupiće na šestom Ex Yu Rock festu koji će biti održan u subotu 28. juna u Starčevu nadomak Pančeva.

Ulaznica za jednodnevni open air festival koji se održava na opštinskom stadionu u Starčevu košta neverovatnih 400 dinara! Prodaja ide preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.

Šesti Ex YU Rock fest imaće i humanitarni karakter, pošto će deo festivalskih prihoda biti namenjen za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

Beogradska supergrupa Babe, poznata po hitovima "Noć bez sna", "Da te vidim golu", "Ko me ter'o" i "Slanina", posle 13 godina pauze ponovo se okupila za niz trijumfalnih festivalskih nastupa tokom 2013. na Long Night i Beer festu u Beogradu i Arsenal festu u Kragujevcu. Sada je došao na red i Ex Yu Rock fest!

"Babe se izuzetno raduju što dolaze Starčevo! Ponovo smo se okupili prošle godine i vratili pred publiku svirkom u Domu omladine. Mislim da je sada red da Babe dođu i do Starčeva, da pokrijemo sve generacije", poručuje vođa Baba Žika Milenković.

http://www.youtube.com/watch?v=ON_-bUCP_iU
http://www.youtube.com/watch?v=iMrflZLB1BU

Ex Yu Rock fest pokazao se poslednjih nekoliko godina kao jedan od najzanimljivijih festivala u Srbiji i šire, sa raznovrsnim i impresivnim spiskom izvođača, među kojima su do sada bili Riblja čorba, Bajaga i Instruktori, Plavi orkestar, Crvena jabuka, Hladno pivo, Pekinška patka, Atomsko sklonište, Psihomodo pop, Ritam nereda, Bjesovi...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track