PLES SA ZVEZDAMA: Vanesa i Vlada napuštaju takmičenje, 1.000 evra ide Institutu za radiologiju!

Plesni šou

PLES SA ZVEZDAMA: Vanesa i Vlada napuštaju takmičenje, 1.000 evra ide Institutu za radiologiju!

Pop kultura -
Iako su se svi podjednako trudili, na začelju tabele našli su se Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija, kao i Tanja Bošković i Marko

Vanesa Šokčić i Vlada napustili su Ples sa zvezdama, a svoju nagradu od 1.000 evra dodelili su Institutu za onkologiju i radiologiju.

U nedelju uveče u šouu Ples sa zvezdama, Tanja Petrović i Marko su opet oduševili žiri i to im je zagarantovalo prvu poziciju na tabeli.

Iako su se svi podjednako trudili, na začelju tabele našli su se Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija, kao i Tanja Bošković i Marko.

Tok takmičenja:

22.03 Žiri odlučuje kao i uvek.

Nikola je spasio Vanesu i Vladu, Kosta takođe, Aleksandar je podržao Tanju i Marka, a Marija isto Tanju i Marka. Vanesa i Vlada napuštaju takmičenje.

Oni će nagradu od 1.000 evra proslediti Institutu za onkologiju i radiologiju.

U polufinale idu: Tanja Petrović i Marko, Tanja Bošković i Marko, Ivan i Marija i Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević.

21.49 "Oba nastupa su bila mnogo bolja nego sinoć. Pokazali su svoje partnerke u najboljem svetlu... Vrebali smo momente kada će energija da padne..", rekla je Marija, predsednica žirija.

"Vanesa, ovo je bio tvoj najbolji performans ikada, srećno", rekao je Aleksandar.

21.35 Vanesa i Vlada su odigrali još jednom svoj ples, a za njima odmah i Tanja Petrović i Marko Vasiljević.

21.32 Tanja i Marko su šokirani jer su otišli u duel. "Uvek ovo očekujemo i ovo je veoma veliki izazov za nas", rekla je Tanja.

Tanja Bošković je rekla da je njen plesni partner Marko skinuo njoj sa pleća 20 godina. "Aleksandru Josipoviću zahvaljujem jer je publika stala na moju stranu", rekla je glumica.

21.22 Prvi par koji ide u polufinale su Ivan Mihailović i Marija, Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević. Prvi par koji ide u duel je Vanesa i Vlada, kao i

Nakon 4 baraža, Vanesa i Vlada će se opet naći u duelu.

Slađana Ivanišević je rekla da publika sigurno prepoznaje rad i trud Aleksandra Šapića jer to nije baš karakteristično za vaterpolistu.

Ivan Mihailović rekao je da nije očekivao da će ovoliko dogurati. "Tačno je da je glumcima lakše jer su naviknuti na kamere, ali od nas se isto mnogo očekuje", rekao je glumac.

Tanja Petrović i Marko odlaze u duel sa Vanesom i Vladom.

21.00 Ples sa zvezdama je počeo.

Sudije su pričale o nastupima takmičara. "Moraćemo da radimo i da komentarišemo neke sitne greške, takav nam je posao i to ćemo morati da zameramo i dalje", kaže Konstanti Kostjukov povodom polufinalista i finalista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track