VATRENE I SEKSI: 7 atraktivnih holivudskih riđokosa!

Intrigantne i lepe

VATRENE I SEKSI: 7 atraktivnih holivudskih riđokosa!

Pop kultura -
Bez obzira na to da li su prirodne ili farbane riđokose, ove poznate ličnosti spadaju u najatraktivnije žene

Mnogim muškarcima su najaktraktivnije riđe žene. Prirodno riđe devojke najčešće zadirkuju tokom odrastanja, ali ih zato gledaju potpuno drugim očima kao žene. Bez obzira na to da li su prirodne ili farbane riđokose, ove poznate ličnosti spadaju u najatraktivnije žene.

1. KRISTINA HENDRIKSPlave oči i riđa kosa – Kristina Hendriks (39) je jedna od najprivlačnijih žena koju možete videti na televiziji.

2. DŽULIJEN MUROva britansko-američka glumica dobila je nebrojeno mnogo nagrada i priznanja tokom svoje duge karijere u Holivudu. I u svojoj 53. godini ona izgleda fenomenalno!

3. NIKOL KIDMANOna je jedna od najpoštovanijih glumica u Holivudu. Njene najzapaženije uloge su uloge u filmovima „Širom zatvorenih očiju“, „Stepfordove žene“ i „Sati“. Kada se Nikol (46) pomene, retko koji muškarac ostane ravnodušan.

4. REJČEL MAKADAMS

Ova talentovana i seksi Kanađanka jedna je od najprivlačnijih žena Holivuda, što naročito dolazi do izražaja kada je crvenokosa.

5. DEBRA MESINGDebra (45) nije prirdono riđokosa, ali je shvatila da joj ta boja kose najbolje stoji. Graciozna, seksi, zabavna i pametna, ona je među najpoželjnijim ženama Holivuda.

6. SKARLET JOHANSONSkarlet se u filmovima „The Avengers“ i „Capitan America: The Winter Soldier“ pojavljuje sa crvenom kosom. Na devojci koja je tako seksi crvena kosa ne može biti promašaj, naročito zato što su joj i zelene oči došle do izražaja na taj način.

7. RIJANARijana često voli da menja boju kose, a kada je bila crvenokosa seksepil je jednostavno isijavao iz nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track