SVEČANOST: Poznati podržali mlade talente!
Foto: Kurir Štampano

Bogat umetnički program povodom proslave dana škole

SVEČANOST: Poznati podržali mlade talente!

Pop kultura -
Na manifestaciji je promovisana nova gimnazija i predstavljeni su prvi maturanti srednje umetničke škole u prisustvu brojnih gostiju iz javnog i kulturnog života

Buduća elita Srbije!Srednja umetnička škola „Artimedija“ obeležila je dan škole u Velikoj sali Zvezdara teatra, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Novi projektiOsnivač škole Saša Borojević na samom početku govorio je o budućim planovima, kao i o projektima koji će biti realizovani na nacionalnom nivou, a u kojima će aktivno učestvovati sadašnji i budući učenici „Artimedije“. Reč o koprodukcijama s evropskim producentskim kućama koje planiraju da realizuju svoje projekte u Srbiji. Na svečanosti je promovisana nova gimnazija, a predstavljeni su i prvi maturanti ove škole za talente u prisustvu brojnih gostiju iz javnog i kulturnog života.

Nenad Borovčanin sa predstavnikom škole
Nenad Borovčanin sa predstavnikom škole

Među njima su bili glumački par Irfan Mensur i Srna Lango, zatim Leontina Vukomanović, Lejla Hot, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović, kao i državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Nenad Borovčanin, koji se obratio prisutnima istakavši da je bogatstvo zemlje, ali i regiona postojanje srednje škole koja je posvećena otkrivanju, negovanju i razvoju mladih talenata koji, po njegovom mišljenju, predstavljaju buduću elitu jedne zemlje.Savremena filozofijaPublici je predstavljen bogat program koji se sastojao od filmskog omnibusa „Savremena filozofija“.(M. K. V.)

Maturanti „Artimedije“
Maturanti „Artimedije“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track