Bili Ajdol: U Srbiji mi publika pruža posebnu energiju i pažnju!
Foto: Kurir Štampano

Pevač stigao u Beograd iz Ljubljane

Bili Ajdol: U Srbiji mi publika pruža posebnu energiju i pažnju!

Pop kultura -
Samo dve flaše vina, nemasni jogurt, testenina s bosiljkom, maslinovo ulje i čips sa salsa sosom bili su na listi zahteva rok zvezde

Jedna od najvećih rok zvezda u istoriji Bili Ajdol stigao je juče u Beograd, upravo na dan svog koncerta u Donjem gradu na Kalemegdanu. Slavni muzičar sleteo je na aerodrom „Nikola Tesla“ iz Ljubljane, gde je takođe održao spektakularni koncert.- Presrećan sam što sam stigao u Srbiju jer mi ovde fanovi odaju posebnu pažnju i pružaju posebnu energiju - izjavio je Bili Ajdol po dolasku u Srbiju.Muzičar je tražio da ga odmah odvezu na Kalemegdan, gde je bio postavljen šator u koji se smestio. Ajdol je, tvrde upućeni, bio skroman u listi želja, tako da nije bilo problema da se bilo šta dopremi. Jedan od zahteva bio je da se u improvizovani apartman postave veliko ogledalo i kožna garnitura. Tu su ga čekale samo dve flaše kvalitetnog domaćeg vina. U apartmanu se našao i čajnik, četiri porcelanske šolje i 10 papirnih čaša za kafu. Za članove benda obezbeđene su konzerve piva i voda, ali i, kako je roker lično zatražio, velika vreća čipsa, uz salsa sos.

Bina na kojoj je nastupila muzička zvezda
Bina na kojoj je nastupila muzička zvezda

Zahtevi nisu bili komplikovani, ali svakako jesu detaljni. Naime, rokenrol zvezdi i njegovoj ekipi bio je poslužen nemasni jogurt i mleko, domaći pečeni krompirići, čokoladni kolačići, testenina s bosiljkom, kao i maslinovo ulje. Sve je bilo servirano u porcelanskim tanjirima na običnim, belim platnenim stolnjacima.Kako se može najbolje videti kroz listu zahteva, Bili Ajdol je očigledno počeo da živi zdravim životom i vodi mnogo računa o ishrani. Takođe, za potrebe čitave ekipe, koja je brojila skoro stotinu članova, bilo je potrebno obezbediti i jelovnike iz svih restorana u okolini, a za one koji su postavljali binu tokom noći morala je uvek da bude spremna topla supa, ali i sendviči i neizostavna kafa.

Ogledalo i kožni trosed... Šator u kojem je bio smešten muzičar
Ogledalo i kožni trosed... Šator u kojem je bio smešten muzičar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track