VELIKOG SRCA: Džiboni donirao 5.000 evra za 5 ugroženih porodica u Obrenovcu!

Nastupio u Kragujevcu

VELIKOG SRCA: Džiboni donirao 5.000 evra za 5 ugroženih porodica u Obrenovcu!

Pop kultura -
U dogovoru sa organizatorima festa pevač je izdvojio po 1.000 evra za pet ugroženih porodica. Džiboni je 2003. godine imenovan za UNICEF-ovog ambasadora dobre volje

KRAGUJEVAC - Hrvatski pevač Zlatan Stipišić Džiboni (Gibonni) odlučio je danas da sa 5.000 evra pomogne pet najugroženijih porodica u Kragujevcu, gde je prvi put u karijeri nastupio, u okviru muzičkog festivala Arsenal fest. "Mislim da tako treba i ne bih ja puno o tome", rekao je Džiboni novinarima u Kragujevcu, gde je sinoć održao koncert.

Drugo veče Arsenala u petak privuklo je oko 8.000 posetilaca, a očekivano najveća pažnja bila je na nastupima hrvatskog muzičara Džibonija (Gibonnija) i proslavljenog makedonskog gitariste Vlatka Stefanovskog na Main Stage-u kragujevačkog festivala, koji se održava uz podršku Jelen piva.

Na sajtu Arsenal festa objavljeno je da je Centar za socijalni rad Solidarnost predožio da pomoć dobiju porodice u teškom socijalnom položaju pogođene poplavama.

U dogovoru sa organizatorima festa pevač je izdvojio po 1.000 evra za pet ugroženih porodica. Džiboni je 2003. godine imenovan za UNICEF-ovog ambasadora dobre volje.

Karijeru je počeo kao pevač splitskog rok i hevi metal sastava "Osmi putnik", da bi potom pokrenuoi veoma uspešnu solo karijeru kao kantautor prepoznatljivog i osobenog stila u kome dominira mediteranski zvuk.

http://www.youtube.com/watch?v=VqeuuNffe0c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track