Ulaznice s popustom za Egzit avanturu do četvrka u ponoć!
Foto: Pr

Najluđi letnji provod

Ulaznice s popustom za Egzit avanturu do četvrka u ponoć!

Pop kultura -
Cena ulaznice za Egzit iznosiće 6.990 dinara, a za Egzit avanturu 7.990 dinara, dok će dnevne ulaznice biti dostupne po ceni od 2.990 dinara

Još svega desetak dana ostalo je do početka Egzit festivala, a do sada preko 30.000 ljudi najvilo prisustvo najluđoj letnjoj avanturi!

Raznovrsni muzički program i koncept Egzit avanture privukao je veliki broj inostranih gostiju, čak 70 odsto više u odnosu na prošlu godinu, i to prvenstveno iz Velike Britanije, Holandije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i drugih zemalja.

Takođe, gotovo hiljadu predstavnika medija iz celog sveta akreditovano je za Egzit festival, od čega i novinari iz Australije, sa Novog Zelanda, iz Rusije, Indije, Brazila, SAD-a i još četrdeset zemalja širom planete!

Zbog velikog interesovanje za Egzit avanturu, ulaznice za festivale po povlašćenim cenama biće u prodaji još svega tri dana, do četvrtka, 3. jula u ponoć. Nakon toga, cena ulaznice za Egzit iznosiće 6.990 dinara, a za Egzit avanturu 7.990 dinara, dok će dnevne ulaznice biti dostupne po ceni od 2.990 dinara. Takođe, samo do 3. jula u ponoć važiće i specijalni popust za srednjoškolce i studente.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track