MEŠAJU POSAO I ZADOVOLJSTVO: Poznate ličnosti koje nisu ostale imune na svoje zaposlene

Nisu odoleli

MEŠAJU POSAO I ZADOVOLJSTVO: Poznate ličnosti koje nisu ostale imune na svoje zaposlene

Pop kultura -
Predstavljamo vam poznate ličnosti koje vole da mešaju posao i zadovoljstvo

Od plesača pa do dadilja, tako bi se mogla opisati skala zaposlenih kojima njihovi slavni poslodavci nisu uspeli da odole. Predstavljamo vam poznate ličnosti koje vole da mešaju posao i zadovoljstvo.

Poznata manekenka koja je sedam godina bila u braku sa tamnoputim pevačem Silom, svega par meseci posle razvoda priznala je da je u vezi sa svojim telohraniteljem martinom Kristenom. Njen bivši suprug bio je razočaran ovim saznanjem, pa je izjavio da je od svoje bivše žene očekivao malo više stila, kao i to da je mogla da sačeka da se rastanu kao ljudi pre nego što je počela da "švrlja" sa strane.

Britanski glumac prevario je svoju tadašnju verenicu Sijenu Miler sa dadiljom Dejzi Rajt. Dejzi je u kasnijim intervjuima priznala da je ona zavela glumca, kao i da ih je jedno od njegove dece zateklo u krevetu. Lou se javno izvinio Sijeni, rekavši da se kaje zbog svog postupka, ali mu to nije previše pomoglo, jer je lepa glumica odlučila da raskine veridbu sa njim.

Džej Lo je od onih koje baš vole da budu prisne sa svojim zaposlenima, naročito plesačima. Pevačica je prvo 2001. godine bila sa plesačem Krisom Džadom, koga je upoznala na snimanju spota za jednu od svojih pesama, da bi nedugo nakon razvoda od supruga Marka Entonija, 2012. godine ušla u vezu sa još jednim plesačem, Kasperom Smitom koji ju je kasnije prevario sa transseksualnim manekenkama.

Tokom rada na ćerkinoj modnoj liniji, pop diva Madona nije ostala imuna na tada 24-godišnjeg Brahima Zaidbata, plesača koji je radio na promociji iste. Kasnije su se rastali, a Madona je utehu našla u zagrljaju njegovog kolege Timora Stefensa.

Bivši guverner Kalifornije, popularni "Terminator" priznao je pre tri godine svog vanbračnog sina kojeg je 1997. godine rodila Mildred Patrisija Buena, domaćica koja je radila u njegovoj porodičnoj kući. Mildred se porodila samo pet dana nakon što je Švarcenegerova supruga Marija Šrajver na svet donela njihovog sina.

Nakon šestogodišnjeg braka i razvoda sa glumicom Umom Turman, otkriveno je da se glumački par rastao zbog afere koju je Itan Hok imao sa dadiljom Rajan Šohjuz. Iako je glumac negirao ove tvrdnje, oženio se dadiljom samo godinu dana nakon razvoda od Turmanove.

Britanska pop pevačica je angažovala Džejsona Trevika za svog menadžera, a par uskoro nije mogao da ostane u čisto poslovnom odnosu, koji je prerastao u ljubavnu vezu. Britni i Džejson su se verili 2011. godine, ali venčanja ipak nije bilo jer je par raskinuo nedugo posle veridbe.

Ljubavna afera tadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona sa stažistkinjom iz Bele Kuće, 22-godišnjom Monikom Luinski dovela je do "impičmenta" odnosno podnošenja ostavke na funkciju najmoćnijeg čoveka SAD. Monika Luinski je priznala da je imala odnose sa Klintonom od 1995. godine, kada je primljena na stažiranje u Belu Kuću.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track